Līgo vakarā "Skroderdienas Silmačos" būs Kurzemē.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc daudzu gadu pārtraukuma šogad Rūdolfa Blaumaņa "Skroderdienas Silmačos" Līgo vakarā notiks Kurzemē, Kandavas Ozolāju estrādē, BNS informēja Nacionālā teātra izrāžu administratore Antra Gaisa.

"Daudzus gadus un dažādos teātros spēlētas tās vienmēr īpaši gaidītas tieši uz Jāņiem, jo ar savu noskaņu, humoru, dziesmām, dančiem un notikumiem kā radītas šiem svētkiem," pauda Gaisa. Izrādes režisors Voldemārs Šoriņš kopā aicinājis aktierus no vairākiem teātriem un izveidojis iespaidīgu ansambli - izrādē piedalās Zane Jančevska, Daiga Gaismiņa, Ivars Puga, Anna Šteina, Juris Hiršs, Juris Rudzītis, Dace Bonāte, Jānis Jarāns, Ieva Puķe, Krišjānis Salmiņš, Lāsma Kugrēna, Ilze Rudolfa, Ģirts Jakovļevs, Ināra Slucka, Uldis Anže. Kā parasti brīvdabas izrādēs, arī šajā iesaistīs vietējos pašdarbniekus - dziedātājus un dejotājus no Kandavas un Matkules. Izrādes sākums 23.jūnijā plkst.20. Savukārt pēc izrādes Kandavas dome gādās par līksmību un jautrību līdz pat rītam kopa ar grupām "6. jūdze" un "Imula". "Varēs ēst un dzert līdzpaņemto, varēs pirkt arī uz vietas. Varēs sildīties pie lielā ugunskura, varēs arī katrs lēkt pāri savam mazajam," pastāstīja Gaisa. Bērniem būs piepūšamās atrakcijas. Izrādes ģenerālsponsors - "Lāčplēša alus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu