"A – Europa" jauno albumu atzīmēs ar filmu un modes skati.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējo grupas "A - Europa" jaunā albuma "Tici sapnim" klajā laišanu, šovakar "Vernisāžas centrā" grupas dalībnieki ne tikai spēlēs koncertu, bet arī piedāvās modes skati.

"A - Europa" jauno dziesmu prezentācijas pasākums lūgtiem viesiem un 150 dedzīgākajiem grupas faniem notiks šovakar "Vernisāžas centrā", klubā "Fashion Club" un sāksies plkst 22. Prezentācijas pasākumā būs iespēja redzēt grupas līdera Artūra Duboka apģērbu kolekcijas "A. Dubox" modes skati. Grupas preses sekretāre Zane Eniņa pastāstīja, ka grupai, aktīvi koncertējot, izveidojies savs skatuves stils, kas mudinājis Artūru Duboku radīt tērpus. Tos modelējis pats Duboks. Tāpat pasākuma laikā tiks demonstrēta dokumentālā filma par grupu. Grupas jaunais albums "Tici sapnim" ieskaņots gan latviešu, gan krievu valodas versijā. Albums "Tici sapnim" krievu valodas versijā būs pieejams ar nosaukumu "Verj v mechtu", un tas būs dubultalbums, jo būs papildināts ar dziesmu remiksiem. Albumu izdod mūzikas ierakstu kompānija "Platforma Records".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu