"F.L.Y." apbēdināti un neizpratnē par Eirovīzijas rezultātiem. (185)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trio "F.L.Y.", kas ar dziesmu "Hallo From Mars" Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja Latviju, ir apbēdināti par iegūto trešo vietu no beigām un nesaprot, kādēļ tik zemu novērtēti.

Grupas dalībnieks Lauris Reiniks aģentūrai LETA sacīja: "Tika ignorēta mūsu valsts, nevis mūsu priekšnesums." Ņemot vērā to, ka pēdējos gados Eirovīzijā uzvarējuši Igaunijas un Latvijas pārstāvji, cilvēki nav vēlējušies vairāk balsot par Baltijas valstīm, pieļauj Reiniks, atgādinot, ka Latvija un Lielbritānija, kas palika pēdējā, atbalstīja ASV karadarbību Irākā. Latvijas mūziķu skanējumu atzinīgi novērtējuši starptautiskie eksperti. "Jūs bijāt lieliski, mēs nesaprotam, kas notika," Reinikam teikuši ārvalstu kolēģi. "Viennozīmīgi visi ir šokā, visiem bija liels pārsteigums, kā mēs varam būt tik zemu," sacīja Yana Kay. Eirovīzijas projekts "F.L.Y." ir laidis klajā kopīgu albumu "Never Look Back". Mūziķi kādu laiku projektu vēl turpinās - saņemti uzaicinājumi uzstāties Vācijā, Igaunijā un citur. Vakara vadītāja un pērnā gada konkursa uzvarētāja Marija Naumova atzina, ka "rezultāts ir sāpīgs". "Viņi katrs par sevi ir superīgi, varbūt viņiem pietrūka kopīgas enerģijas. Viņiem bija sarežģīts uzdevums, es viņu vietā šogad vispār nepiedalītos," sacīja dziedātāja. Savukārt otrs vakara vadītājs Renārs Kaupers, kurš 2000.gadā kopā ar grupu "Prāta vētra" Eirovīzijas konkursā ieguva trešo vietu, atzina, ka rezultāts ir likumsakarīgs. Viņš piebilda, ka abi vakara vadītāji par savu favorīti bija izvēlējušies beļģu dziesmu. Kā ziņots, 48.Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas 24.maijā norisinājās Rīgā, uzvarēja Turcijas dziesma, kurai ar nelielu punktu starpību sekoja Beļģijas un Krievijas dziesmas. Tā kā Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks divās kārtās, neskatoties uz zemo novērtējumu, nākamgad tajā varēs startēt arī Latvija.

Komentāri (185)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu