Rīgas klubos svinēs "valentīniešu" dienu. (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētā Valentīna jeb visu mīlētāju dienā 14. februārī iespēja pavadīt vakaru liegi romantiskā vai skaļi kaislīgā atmosfērā būs daudzos Rīgas klubos, turklāt izklaides iespēju piedāvājums daudzviet ir atšķirīgs.

Vecrīgas klubā "Depo" Valentīna dienas vakarā sadarbībā ar radio NABA risināsies pasākums "Mīlestības doktors". Kluba lielajā zālē uzstāsies pats doktors – grupa "Aparāts", kuras repertuārā ir šāda nosaukuma dziesma. Savukārt mazajā zālē pasākuma viesi varēs izklaidēties visvairāk atskaņoto un banālāko mīlas balāžu pavadījumā. Klubā "Depo" mūziku atskaņos Radio NABA dīdžeji, un uz pasākumu visi aicināti ierasties sarkanas krāsas tērpos. Par īpašu Valentīna dienas programmu aprūpējušies arī klubā "Kaļķu vārti". Tur 14. februāra vakarā uzstāsies Margarita Vilcāne duetā ar Ojāru Grīnbergu un komponista Imanta Kalniņa mīlas dziesmas izpildīs grupa "Turaidas Roze". Ieeja klubā "Kaļķu vārti" Valentīna dienā maksās piecus latus, bet pārim - astoņus latus. Turklāt vakara gaitā kokteiļu akcijas, kurās piedaloties varēs laimēt balvas, rīkos "Hennessy". Restorāna "Kaļķu vārti" apmeklētāji Valentīna dienā dāvanā saņems glāzi šampanieša. Valentīna dienas svinības notiks arī klubā "Alcatraz". Tur koncertu sniegs pazīstamais popmūziķis Lauris Reiniks. Dāmām būs iespēja pirmo dzērienu baudīt par brīvu. Ieeja klubā maksās trīs latus. Klubā "Cita Opera" Valentīna dienā uzstāsies romantiskais duets Normunds Rutulis un Ance Krauze, bet deju mūziku atskaņos dīdžejs Vitāls. Vakara gaitā notiks arī "Cinzano" degustācija. Ieeja klubā maksās piecus latus. Pārsteigumu apmeklētājiem sagādājis arī klubs "Nautilus". Tur sadarbībā ar "Tequilla Sausa" pēc pusnakts uz skatuves kāps Jānis Stībelis. Ieeja klubā maksās no trim līdz pieciem latiem. Savukārt klubā "La Rocca" notiks "St. Valentines Mega Party", kurā notiks oriģinālāko un neparastāko skūpstu konkurss. Tā uzvarētāji balvā iegūs ceļojumu uz Prāgu no firmas "Baltic Clipper". Valentīna diena īpaši tiks atzīmēta arī viesnīcas "Rīga" restorānā "Palm Garden". Tur katra dāma tiks sagaidīta ar ziediem, jo tieši tie simbolizē mīlestību. Visu vakaru varēs klausīties liriskas dziesmas ģitāras un vijoles pavadījumā. Savukārt deju iniciatīva tiks uzticēta kungiem. Viesnīca Valentīndienā piedāvā vakariņas ar šampanieti diviem par 15 latiem, savukārt divvietīgas istabas īre maksās 20 latus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu