Gallaheri liedz Ronanam Kītingam dziedāt "Oasis" dziesmu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokgrupas "Oasis" zvaigznes Līams un Noels Gallaheri atteikuši bijušajam puišu grupas "Boyzone" dalībniekam Ronanam Kītingam atļauju izpildīt viņu hitu "Cigarettes and Alcohol".

Kītings vēlējās ierakstīt "Oasis" dziesmas kaverversiju, lai mainītu savu paipuisīša tēlu, taču Gallaheriem šī ideja nav iepatikusies. Paziņas stāsta, ka Ronans ļoti vēlas atbrīvoties no saldo mīlas balāžu izpildītāja tēla un kļūt par kārtīgu rokmūziķi. Nākamos sešus mēnešus viņš kopā ar sievu Ivonnu plāno pavadīt ASV, lai ierakstītu tur savu jauno albumu. "Daudzas no dziesmām viņš sarakstījis kopā ar draugu Braienu Adamsu. Taču viņš domāja, ka vecās "Oasis" dziesmas kaverversija būtu īsti piemērota. Viņš ir liels "Oasis", īpaši viņu veco gabalu, fans. Bet simpātijas diemžēl nav abpusējas," atzīst Ronana draugi. Patiesību sakot, brāļi Gallaheri uz Ronana lūgumu atļaut viņam izpildīt "Oasis" dziesmu atbildējuši ar viņiem raksturīgo nesmalkjūtību un nosaukuši šo ieceri par lielu joku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu