Top uzvedums "Neparastie rīdzinieki Ziemassvētkos".

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautas deju ansamblis "Zelta sietiņš" 27.decembrī izrādīs uzvedumu "Neparastie rīdzinieki Ziemassvētkos", informēja ansambļa vadītāja Baiba Šteina.

"Zelta sietiņš" piedalījās uzvedumā "Neparastie rīdzinieki" arī Rīgas 800 gadu svinību laikā. Tāpēc radusies ideja, ka "nebūtu slikti šo tēmu paturpināt", sacīja Šteina. "Bērniem šķita interesanti uzzināt, kā uzveduma varoņiem Justiņam, Ancei un Žannai pašreiz klājas," stāstīja Šteina, "tāpēc izveidojām uzveduma turpinājumu." Šteina atklāja, ka uzveduma varoņi Ziemassvētku brīnumu meklēs gan Virsrīgā - virs Rīgas jumtiem, gan arī Zemrīgā - Rīgas pagrabos, bet atradīs to Doma laukumā. Uzvedumā kopā ar ansambļa dalībniekiem uzstāsies arī profesionāli aktieri - Aiva Birbele Ances lomā, Anna Šteina Justiņa lomā, bet žurkas Žannas lomas atveidotāja vēl nav atrasta, piebilda Šteina. Uzveduma režisore ir Zane Kreicberga, mūzikas autors - Valts Pūce.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu