Mūzikas jaunumi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kas ir "Queens of the Stone Age" jaunais bundzinieks, ko domā Liams Galahers, vai Dr.Dre mocās ar apnikumu? Vai "Coldplay" ir ģēniji un "The Hives" - iesildītāji?

The White Stripes
Grupai „Queens of the Stone Age” ir jauns bundzinieks Iepriekšējais talants, kas uz laiku spēlēja bungas minētajā grupā nemaz nebija tik slikts (varētu apgalvot tieši pretējo), bija Deivids Grolls no „Foo Fighters”. Viņu nomainīs Džons Kastillo, kas ir bijis nodarbināts grupā „Danzig”. Pats Kastillo ir bezgala priecīgs, ka viņam ir tikusi dota iespēja būt par bundzinieku viņa mīļākajā grupā: „Par kaut ko tādu es nevarēju nemaz sapņot. Es ceru, ka man izdosies ielikt kaut ko no sevis viņu mūzikā”. „Queens of the Stone Age” dibinātājs un solists Dž. Homms izsakās: „Džons Kastillo – labākais bundzinieks pēc Grola. Viņš ir viens no retajiem ,kas spēj nospēlēt Grola partijas”. Pēc NME.com informācijas Grolls ir atgriezies pie savas grupas un turpina darbu pie jaunā „Foo Fighters” albuma.
Coldplay
The White Stripes iesildīs The Rolling Stones. The White Stripes iesildīs daudziem labi zināmu grupu The Rolling Stones viņu Ziemeļamerikas kontinenta tūrē. Pirmā uzstāšanās ir paredzēta Toronto 16. oktobrī. Pirms tam The Rolling Stones iesildīja Ņujorkas grupa The Strokes. Coldplay Londonas kvarteta Coldplay albums „A Rush of Blood to the Head” jau vairākas nedēļas atrodas UK Albuma topa priekšgalā.
The Hives
Atkārtošos, ka minētais albumu tops Lielbritānijā tiek veidots pēc izpārdoto vienību skaita. Protams, ir jāatgādina, ka jaunais Coldplay albums jau pirmajā nedēļā pasaulē tika izpārdots 1.9 miljonu eksemplāros. Kriss Martins ir ģēnijs, bet par laimi, viņš nav vienīgais. The Hives domu grauds Citāts no The Hives solista Pelles sarunas ar NME.com žurnālistu: „Jebkurā patiesi labā rokmūzikā atradīsies kaut kāds elements, par kuru varētu pasmieties.
Dr.Dre
Visbiežāk, protams, autors jau nav domājis neko smieklīgu, bet sanāk tieši tā. To var teikt gan par „Sex Pistols”, „Ramones” un Little Richard un pat par „Velvet Underground”. Tas ir dīvaini, jo naivi. Tu smejies, kad klausies to, bet tu smejies līdzi. Un tā ir principiāla atšķirība, piemēram, ja es smejos par Limp Bizkit, tad tas ir pilnīgi kaut kas cits. (..) Vai arī Toms Jorks („Radiohead”), viņš iegūst vairāk ar to, ka izskatās drūms un noslēdzies. Tāpēc arī viņš ir smieklīgs. Bet es smejos viņam līdzi”.
Oasis
Vai Dr.Dre ir apnicis pats sev? Dr.Dre nesen apgalvoja, ka viņa jaunā dziesmu kompilācija „Detox” būs pēdējais albums, kurā viņš ir vienīgais autors: „Man jau ir 37, runāt par stilīgām lietiņām, automašīnām, pupainām meitenēm un citiem mēsliem man vairs nav solīdi. Par ko tad lai es vēl runāju?”. Dr.Dre tiek uzskatīts par cilvēku, kas ir kardināli izmainījis mūsdienu mūzikas sejas vaibstus – par hip-hopa arhitektu, kas minētajam mūzikas stilam ir atvēris citus horizontus. Kārtējais Oasis „sviests” Oasis dziedātājs Liams Galahers: „Visvairāk man patīk tas, kas jau visu laiku, - ka mēs esam pati labākā grupa. Un vēl man liekas, ka Anglijai un mūzikas pasaulei vispār ir jājūtas laimīgai, kad mēs izdodam jaunu albumu”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu