Lauris Reiniks ir pabeidzis savu jauno albumu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Lauris Reiniks pilnībā pabeidzis studijas darbu ar savu soloalbumu "Planet 42", kurā tiks iekļautas trīspadsmit dziedātāja paša sacerētās kompozīcijas. Starp jaunajām un vēl nekur neskanējušajām dziesmām šajā albumā būs atrodami radiostacijās jau skanējušie singli - "Something", "I Know You The Best" un "Planet 42", kā arī viens no šī brīža veiksmīgākajiem vokālajiem duetiem Latvijā - dziesma "Tell Me", kuru Lauris izpilda kopā ar Mariju Naumovu.

Visu albumā iekļauto kompozīciju muzikālais producents ir Modris Skaistkalns no "Aktiv Music", kurš atzīst, ka šis ir viņa visilgstošāk producētais darbs. "Pie pirmās dziesmas sākām strādāt 2000. gada beigās, lielāko darba apjomu paveicām 2001. gadā, bet visu pilnībā pabeigt izdevās tikai šogad. Sanāk, ka kopā pie plates esam strādājuši trīs gadus," paveikto komentē producents. Paralēli šim albumam tika ierakstīta arī Laura Reinika sacerētā "Eirovīzijas" dziesma "My Memory Tape", kura iekļuva nacionālās atlases finālā un marta sākumā Ventspilī cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursa finālā Tallinā. Ņemot vērā, ka Laura Reinika dziesmu albums Latvijas mūzikas tirgū varētu parādīties ne ātrāk kā 2002. gada martā vai aprīlī, tas ir, pēc "Eirovīzijas" nacionālās atlases fināla, tad arī kompozīcija "My Memory Tape" noteikti tiks iekļauta Laura soloalbumā. "Eirovīzijas" dziesmu konkursa nolikums to neaizliedz. Līdz albuma iznākšanai Lauris pēc iespējas vairāk koncertēs, tādā veidā dodot saviem faniem ekskluzīvu iespēju vēl pirms albuma nonākšanas plašākā apritē iepazīties ar nepublicēto muzikālo materiālu. Uz skatuves Lauri Reiniku pavadīs divas backing vokālistes - Linda Kalniņa un Dace Šihmurātova - meitenes, kuru balsis būs dzirdamas arī studijā ierakstītajā albumā "Planet 42". Koncerti: piektdien, 08.02.2002., - bārā "Ingars", Rīgā; ceturtdien, 14.02.2002., - Liepājas ledus hallē (Rietumu Radio Valentīna dienas party ietvaros).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu