Karalienes jubilejā kopā uzstāsies visspilgtākās zvaigznes.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau esam minējuši, ka jūnija sākumā Lielbritānijai būs lieli svētki, jo tiks svinēta karalienes Elizabetes II zelta jubileja jeb piecdesmit gadi tronī. Sekojot ziņām, kuras uzpeld britu presē, atliek secināt, ka karalienes jubilejā notiks viens no iespaidīgākajiem koncertiem, kāds jebkad ir noticis Lielbritānijā un kur nu vēl Bakingemas pils pagalmā. Šajā koncertā kopā solījuši dziedāt pat sers Pols Makartnijs ar Miku Džegeru.

Dažas britu nedēļas nogales avīzes ir apstiprinājušas ziņu, ka mūzikas zvaigznes spēlēšot kopā Supergrupā, kurā piedalīsies Fils Kolinss, Stīvijs Vonders, Braiens Adamss un Areta Franklina. Ja šīs ziņas ir patiesas, tad šis koncerts būs pirmā reize, kad The Beatles ģitārists Pols Makartnijs uzstāsies kopā uz vienas skatuves ar Rolling Stones dziedātāju Miku Džegeru. Kompānija BBC, kura translēs šo grandiozo pasākumu, nenoliedz un neapstiprina šo ziņu patiesumu, aizbildinoties ar 12. februāri, kad tiks sniegti oficiāli paziņojumi. Savukārt Bakingemas pils atbildīgās personas šo faktu nenoliedz un, stāstot par minētajiem mūziķiem, min tikai to, ka šīs nav vienīgās zvaigznes sarakstā. Tajā pašā laikā kāda no atbildīgajām personām pastāstījusi, ka šis pasākums būs jocīgi tradicionāls, tajā esot iecerēts apvienot visdažādāko stilu labākos mūziķus, veidojot vēl nebijušas apvienības. Ideja esot ņemt labāko britu mūziku un to izmantot visdažādākajos veidos. Koncertu klātienē uz milzīgiem videoekrāniem pils dārzā varēs vērot aptuveni 14 tūkstoši cilvēku, savukārt atlikušie miljardi varēs skatīties BBC TV vai klausīties BBC radio. Šī būs pirmā reize, kad pils dārzs tiks atvēlēts kādam publiskam pasākumam, jo parasti tur notikuši tikai karaliskās ģimenes dārza svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu