Nedēļas nogale atkal klāt!.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir vēl viena nedēļa tikpat kā aiz muguras un ilgi gaidītā nedēļas nogale atkal klāt! Tā kā laiks ir kļuvis vēss un zeltainās rudens lapas jau nobirušas, tad nekas cits neatliek, kā saģērbties siltāk un skatīties pēdējos promlidojošos gājputnus vai arī meklēt kādu koncertzāli, kur atpūsties - mierīgos vai trakulīgos mūzikas ritmos. "Ave Sol" koncertzālē būs iespēja dzirdēt skaistāko operešu melodijas, bet "Četros baltos kreklos" "Turaidas rozi". Bet ekstrēmisti sestdien dodas uz "Metro", lai juktu prātā no kārtīga "noise" kārtējā industriāļu pasākumā "Sturm". Ja pietiek naudas un uzņēmības, iesakām aizbraukt uz Tallinu noskatīties "Lord of Dance", kas būs ne mazāk satraucoši kā savulaik slavenais "Riverdance". Īru steps laikam ir visaizraujošākais dejas paveids.

Piektdien, 26. oktobrī Koncerti Sergeja Penkina koncerts Kongresu namā Deju grupas "Tranzīts" koncerts Īslīces pagasta kultūras namā M.Zadornova un M.Dubovska satīriskā programma "Jūras vārtos" Ventspilī. Klubos Nautilus: Pekin After-Party Metro: Quadrat musique Četri balti krekli: grupa "Turaidas roze" Cita opera: grupa "Credo" Kabata: grupa "Menuets" Sestdien, 27. oktobris Koncerti Džeza vakars, kur uzstāsies Monika (vokāls, ģitāra), pie klavierēm Zigmunds Lorencs klubā Terra Incognita Kristīnes Orbakaites koncerts Ķīpsalas izstāžu centrā Deju grupas Lord of The Dance - koncerts ar īru stepa dejotāju Maiklu Fletliju (Michael Flatley) priekšgalā. Koncerts notiks Tallinā. Klubos Četri balti krekli: "Debesu dāvana", veltījums A.Čaka simtgadei. Kabata: Pop bez techno un uzstāsies grupa "Dzelzs vilks" Karakums: Dj Dzintars Metro: Sturm Alcatraz: rokenrola vakars un grupa Sweetwaters Hamlets: Step by Step - džeza vakars Slepenais Eksperiments: Pop & Rok dejas spēlēs Dj Dainis Svētdien, 28. oktobrī Koncerti Marija Naumova Liepājas teātrī M.Zadornova un M.Dubovska satīriskā programma VEF Kultūras pilī Klubos Cita opera: Dj Ģirts Lūsis. Kabata: Active dance kopā ar virtuozu Gintu Žilinski un Dj Monro. Hamlets: džeza vakars - Swing Time Band. Jauku atpūtu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu