“Maskas” sīkvels taps pat bez Kerija piedalīšanās.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“New Line Cinema” studija nākusi klajā ar paziņojumu, ka sākas populārās komēdijas “Maska” turpinājuma producēšanas periods. Tā scenārijs tapis vairāku gadu laikā, taču producenti pagaidām tur sižeta pavērsienus noslēpumā.

Slepenības gaisotni ap jauno projektu palīdz saglabāt arī fakts, ka sīkvela scenārists Lenss Heizijs plašākai publikai pagaidām nav pazīstams. Studija ir pārliecināta, ka rezultāts būs gana smieklīgs pat tad, ja Džims Kerijs tajā nespēlēs. “Maska” esot nopelnījusi vairāk nekā 120 miljonus dolāru nevis Kerija aktiermeistarības, bet gan “Industrial Light and Magic” kompānijas izcilo specefektu dēļ. Pats Kerijs gan pagaidām nav ne apstiprinājis, ne noliedzis atkārtotu darbošanos neveiklā klerka lomā. Pēc nepārbaudītas informācijas, viss būs atkarīgs no piedāvātā honorāra. Aktieris nekad nav uzskatījis Stenlija Ipkisa lomu par savu lielāko sasniegumu, tiesa, tieši zaļās maskas burvestības iecēla viņu dārgāko Holivudas aktieru saulītē. Tā kā aptuvenais “Maskas-2” budžets svārstās no 10 līdz 50 miljoniem dolāru atkarībā no galvenās lomas tēlotāja honorāra, bet Džima Kerija atalgojums par lomu beidzamajā laikā ir 20 miljoni plus procenti no peļņas, viņa piedalīšanās projektā ir apšaubāma. Jo vairāk samaksās aktierim, jo mazāk līdzekļu atliks itin dārgajiem specefektiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu