Faithless "Back To Mine"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūs kļūdāties, ja domājat, ka tas ir jaunais Faithless albums, kurā dzirdamas viņu jaunās kompozīcijas. Gatavojot jauno albumu "Outrospective", kas iznāks aptuveni šā gada jūnijā, Faithless dalībnieki izdeva kompilāciju "Back To Mine" sērijā. Iepriekšējos divus šīs sērijas diskus izdevuši Danny Tenaglia un Groove Armanda.

Šoreiz nav vērts iedziļināties tajā, ka Faithless sastāvā darbojas Sister Bliss, pazīstama Dj Anglijā, Rollo, Dj un Pet Shop Boys, Bjorkas producents, vokālists Jamie Catto, un reperis Maxi Jazz, ģitārists Dave Randall, kā arī to, ka Faithless debijas albums "Reverence" saņēma divdesmit divus zelta diskus dažādās valstīs, arī to, ka vairākas reizes ir nominēti un ir saņēmuši dažādas mūzikas balvas, Grammy ieskaitot. Rollo un Sister Bliss ar šo kompilāciju vēlas parādīt to, ka vēl joprojām ir daudz labas mūzikas ārpus elektronikas lauciņa. Šī ir izlase ar labu mūziku labam noskaņojumam. Viss sākas ar nelielu familiaritāti, nu jau populārās Rollo jaunākās māsas Dido dziesmu melodisko dziesmu par dzīvi, kurai seko viens no Rollo projektiem Dusted ar dziesmu "Childhood" un mierīgs, muzikāls Sub Sub skaņdarbs "Past". Vai jūs zināt nu jau klasisko Marshall Jefferson stāstu par draudzeni, kura cienāja ar sēnēm? Lielisks acid house skaņdarbs "Mushrooms", iesaku noklausīties. Turpinājumā seko tikpat lieliski, zināmi, jauki skaņdarbi Adamski, Tindersticks, Pauline Taylor, Bent, Alex Gopher, Paperclip People (Carl Craig), Aaron Neville, Mazzy Star izpildījumā, kuriem pieliek punktu Shinehead ar "Billie Jean". Šajā kompilācijā iekļautās dziesmas tiešām ir novērtējamas kā klasiskas, pieļauju, ka pēc nosaukumiem daudzas dziesmas liekas nepazīstamas, bet, klausoties šo disku, sapratīsiet, ka tas viss ir tik mīļš un labi zināms. Ja jūsu mūzikas kolekcijā ir sava vieta Kruder & Dorfmeister, Music for Modern Living vai arī mūsu pašu "AG & Raitis" izlasēm, tad atbrīvojiet vietu arī šai. Iesaku, nenožēlosiet.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu