"The Hobos" jaunais albums māsterēts slavenajā "Abbey Road" studijā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc darba vienā no pasaules slavenākajām skaņu ierakstu studijām "Abbey Road", Londonā, 25.februārī Rīgā atgriezās skaņu inženieris Gatis Gaujenieks. Viņš kopā ar britu kolēģi Niku Vebu apstrādāja "The Hobos" jaunā albuma skaņu.

Gatis Gaujenieks savā Rīgas studijā "GEM" jau no pērnā gada vasaras nogales strādāja pie grupas "The Hobos" jaunā albuma "Perfect Solution" ieraksta, bet Londonā inženiera Nika Veba (Nick Webb) vadībā veica tā māsterizācijas procesu, informē mūzikas izdevniecības "Platforma Records" direktors Rimants Liepiņš. Liepiņš pastāstīja, ka Vebs savulaik strādājis gan ar Džonu Lenonu, gan grupu "Queen", "Pink Floyd", "Pet Shop Boys", "UB40", P.J.Harvey, "Duran Duran" un daudziem citiem izpildītājiem. "Abbey Road" studijā savus triumfa gadus piedzīvoja arī leģendārie "The Beatles". Savukārt radio SWH aicina klausītājus izšķirt "Mūzikas dueli" starp grupas "Prāta vētra" dziesmu "Online" un "The Hobos" singlu "Take-off". Balsot par abām dziesmām var radio SWH mājaslapā internetā. Katrs simtais balsotājs saņems ekskluzīvu dāvanu - šo singlu ierakstu kompaktdiska formātā. Grupa, kas iegūs visvairāk balsu, saņems radio SWH "Mūzikas dueļa" uzvarētāju īpašos T kreklus. Rezultātu paziņošana notiks 8.martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu