Amerikāņu skatītāji balso par Džūliju Robertsu un Melu Gibsonu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptaujas “People’s Choice Award” dalībnieku balsojums šogad bijis ārkārtīgi tradicionāls: par mīļākajiem aktieriem atzīti uz “Oskaru” pretendējošā Džūlija Robertsa un vecmeistars Mels Gibsons.

No Robertsas lomām vislielāko atsaucību guvusi Erina Brokoviča, savukārt Gibsons pagājušajā gadā bija redzams “Patriotā” un komēdijā “Ko vēlas sievietes”. “People’s Choice Award” pasniedz kompānijas "Gallup" rīkotās nacionālās telefona aptaujas uzvarētājiem. Aptaujā piedalās 1200 gadījuma rakstura cilvēki, kuri var brīvi balsot par sev tīkamo programmu vai aktieri bez jebkādiem vaicātāju ieteikumiem. Ļaudis tika uzklausīti 31.oktobrī un 1. novembrī, tāpēc tajā neparādās vairākas šā gada populārākās filmas, kuras uz ekrāniem iznāca vēlāk, piemēram, “Grinčs” vai “Cast Away”, ko aptuveni varētu tulkot kā “Avārijā cietušais”. Pēc Stīvena Kinga romāna uzņemtā “Zaļā jūdze” kļuva par atzītāko 2 kategorijās – kā labākā filma un labākā kino drāma. Džims Kerijs (“Es, es pats un Irēna” un “Grinčs”) savukārt nosaukts par labāko komēdiju aktieri. Aptaujas dalībnieki no seriāliem visvairāk deva priekšroku “Draugiem”, kas ASV tiek rādīti kopš 1994. gada. Bet mums tikpat labi pazīstamā “Ātrā palīdzība” (ER) nosaukta par gada labāko dramatisko seriālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu