Visu svēto naktī nogalinātā aktiera māsa pieprasa 100 miljonu dolāru lielu sāpju naudu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Halloween" laikā nošautā aktiera Entonija Dveina Lī māsa tiesā pieprasījusi 100 mlj. dolāru kompensāciju. Viņa vaino policistus ārkārtējā nolaidībā.

28. oktobrī Losandželosā svētku pasākuma laikā, uzskatot, ka Lī ir pavērsis pret viņiem īstu ieroci, policisti izšāva uz viņu deviņas reizes. Bojāgājušā māsa Tina Vogta noalgojusi privātu ekspertu patologanatomu, kurš konstatējis, ka Dveinam Lī trāpīts četrreiz – trīsreiz mugurā un vienreiz pakausī. To apstiprinājuši arī grāfistes kriminālmeklēšanas pārstāvji. Advokāti uzsver, ka ir neiespējami vispirms vērst pa logu "Magnum 375" pistoli un pēc tam spēji pagriezt muguru tā, lai policisti paspētu trāpīt tikai mugurā. Turklāt neesot nozīmes tam, ka cietušais bijis alkohola un kokaīna reibumā, jo viņš atradies privātās telpās privātā ballītē. 28. oktobra vakarā Lī namatēva kaimiņi izsauca policiju, sūdzoties par svinību izraisīto pārāk lielo troksni. Policijas vadība uzskata, ka kārtības sargam neesot atlicis laika pārbaudīt, vai pret viņu vērstais ierocis ir īsts. Entonijs Dveins Lī pazīstams pēc lomām filmā "Melis, melis" ar Džimu Keriju un seriālos "Er" un "Ņujorkas policija".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu