Džims Kerijs ienes Londonā Ziemassvētku gaisotni.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunās filmas “The Grinch” Eiropas pirmizrādē Londonā, ievadot Ziemassvētku gaidīšanas laiku, galvenās lomas tēlotāju Džimu Keriju sveica arī britu karaliene Elizabete II.

Greznajā pasākumā “Odeon” zālē Lesterskvērā piedalījās arī filmas režisors Rons Hovards un Kerija draudzene Renē Zelvēgere. Īsajā sarunā ar viņas karalisko augstību Kerijs atzinis, ka zaļā briesmoņa tērps filmēšanās laikā sagādājis daudz nepatīkamu, pat sāpīgu mirkļu, tomēr viņš cerot, ka gatavajā filmā tas nebūs manāms. Filmas pamatā ir tāda paša nosaukuma bērnu grāmatiņa par maza briesmonīša vilšanos Hūvillas pilsētiņā rīkotajos Ziemassvētku pasākumos. Pametis pilsētu, Kerija varonis pārliecinās, ka Ziemassvētki ir kas krietni vairāk nekā tikai mantiņas un tingeltangeļi. Ņemot vērā, ka stāstnieka lomai pieaicināts pats Entonijs Hopkinss, filmai paredz lielus panākumus gaidāmajā svētku sezonā. Pavisam drīz “The Grinch” būs skatāma arī Latvijā. Pēdējā laikā nopietnas lomas spēlējušajam komiķim Kerijam šī ir savdabīga atgriešanās pasakaino personāžu pasaulē, kurā viņš savulaik pabijis filmās “Maska” un “Mūžīgais Betmens”. 1999. gadā tolaik 37 gadus vecais aktieris saņēma “Zelta globusu” par lomu Pītera Vīra filmā “Trūmenšovs”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu