Noraidīts Amerikā, Deivids Linčs dodas uz Eiropu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ABC kompānija atteikusies no režisora Deivida Linča pabeigtās pilotsērijas jaunam televīzijas seriālam, bet jau nofilmēto materiālu pārdevusi Eiropas medijam "Canal Plus".

Linčam vajadzēs tikai pārfilmēt un nedaudz pārmontēt ievadsērijas beigas, lai iecerētais pilots “Mullholland Drive” seriālam pārtaptu pilnmetrāžas spēlfilmā. Amerikāņi no jau gatavā materiāla un līdz ar to no pašas seriāla idejas atteicās tādēļ, ka “filmas temps ir pārāk lēns un darbojošies varoņi ir neciešami”. Iespējams, ka Linčam raksturīgais "film noir" stils amerikāņu televīzijai šķitis pārāk ekstravagants, jo lielākā skatītāju daļa tur radināta pie ziepju operām. “Film Limited” izdevumā pieļauta iespēja, ka kanāla īpašniekus, "Disney" studijas bosus mulsinājusi pārāk izteiktā kadrā redzamās vardarbības deva. Linča izvēlētā stāsta centrā ir divas sievietes, kuras mūsdienu Losandželosā nejauši tiek ierautas noslēpumainā slepkavībā. Galvenās lomas atveido Anna Millere, Naomi Vatsa un Roberts Forsters. Materiāls pabeigtā filmas versijā iznāks uz Eiropas ekrāniem jau nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu