Metjū Broderiks iemēģinās roku mūziklā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Profesora Harolda Hila loma populārā Brodvejas mūzikla “Mūzikas cilvēks” (“The Music Man”) ekranizācijā būs pirmā Metjū Broderika saskarsme ar šo žanru.

Iespējams, ka šai projektā piedalīsies arī Broderika dzīvesbiedre Sāra Džesika Pārkere, kurai jau piedāvāta bibliotekāres un profesora sirds lauzējas loma. Nupat Metjū Broderiks pabeidza darbu komēdijā par dvīņu piedzīvojumiem “Tu vari uz mani paļauties” (“You Can Count On Me”). Viņa pazīstamāko filmu skaitā ir 1996. gadā uzņemtā “Cable Guy”, par kuru viņš tika nominēts MTV kino balvai kopā ar Džimu Keriju. “The Music Man” pirmoreiz uz Brodvejas skatuves parādījās tālajā 1957. gadā, un 1962. gadā vienreiz jau pārtapa filmā. Toreiz profesora Hila lomu kā teātrī, tā kino atveidoja Roberts Prestons. Šogad jauns “The Music Man” iestudējums Brodvejā izpelnījies "Tony" balvas nominācijas astoņās kategorijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu