Robins Viljamss filmēsies pie Denija de Vito.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Robins Viljamss izteicis gatavību iejusties Bārnija tipa bērnu kostīmfilmu varoņa ādā topošajā Denija de Vito komēdijā “Nāvi Smūčijam” (“Death To Smoochie”). Viņa pretspēlētājs, iespējams, būs Edvards Nortons.

Viljamsa varonis Varavīkšņu Rendolfs būs spiests zaudēt darbu kukuļņemšanas dēļ un pārciest faktu, ka viņa vietā stāsies zils polsterēts degunradzis Smūčijs (iespējams, Edvards Nortons). Nespēdams samierināties ar viņam nodarīto pārestību, Rendolfs perinās un īstenos saldu atriebību. Agrāk no Rendolfa lomas atteicās Džims Kerijs, dodot priekšroku Frenka Darabonta filmai «Bižū» («Bijou»). Nortona filmēšanās kalendārā izveidojās pauze pēc viņa atteikšanās darboties Grega Hoblita drāmā «Hārta karš» («Hart''s War») par Otro pasaules karu. «Nāvi Smūčijam» sāks filmēt nākamā gada janvārī. Paredzams, ka Denijs de Vito ne vien režisēs filmu, bet arī pats tajā piedalīsies kā aktieris. Zināmāko komiķa de Vito režijas darbu skaitā ir «Rožu karš» («War Of the Roses») un «Nomest mammu no vilciena» («Throw Momma From the Train»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu