Adriana Miglāne par dalību Lietuvas “The Voice”: “Lietuvieši ir ļoti spēcīgi dziedātāji”

Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pašmāju dziedātāja Adriana Miglāne šova “X Faktors” pirmajā sezonā ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties Līgai Rīderei un Arturam Gruzdiņam, un pašlaik ir ceļā uz vēl lielākiem panākumiem. Viņa ir devusies uz Lietuvu, lai piedalītos šovā “The Voice” jeb “Lietuvos balsas” un pierādītu sevi arī kaimiņvalstī. Adriana TVNET atklāja, ka konkurence ir sīva, bet viņa neplāno padoties.

“Izlēmu aizbraukt, jo beidzās “X Faktors”, un zināju, ka nedrīkstu apstāties, ir jāturpina darīt. Nebiju iedomājusies, ka tas notiks tik ātri un ka jau šogad būšu Lietuvā. No sākuma viņi nemaz nesaņēma manu anketu, bet mana menedžere Santa piezvanīja. Tas bija tas laimes zvans, citādi nemaz par mani nebūtu uzzinājuši! Šobrīd nevaru konkrēti pateikt, ko vēlos sasniegt - parādīt sevi Lietuvā? Ir grūti runāt par nākotnes plāniem, jo tos pašlaik nevaru ietekmēt.

Es nezinu, kā viss aizies un cik tālu izdosies tikt, - kā Dieviņš būs lēmis, tā notiks.

Gāja ļoti interesanti un forši, ļoti laba pieredze. Tas ir kaut kas jauns. Ļoti liels izaicinājums. Ir grūti būt prom no mājām, ir grūti, ka nav neviena tuvā blakus, bet draugs mani ļoti atbalsta un cītīgi braukā līdzi uz mēģinājumiem, atlasēm. Tikai uz pirmo viņš netika! Tas man arī ļoti daudz palīdz un dod spēku.

“The Voice” no “X Faktora” atšķiras jau ar struktūru - tie ir pilnīgi divi dažādi šovi ar citu virzienu. Kad tu uzkāp uz skatuves un visi tiesneši ir pagriezušies ar muguru pret tevi.

Tas ir ļoti satraucoši, jo viņi nezina, ne kā tu izskaties, ne cik tev gadu, ne kurienes esi. Pilnīgi neko. Viņi dzird tikai tavu balsi un redz cilvēku reakcijas.

Konkurence ir ļoti liela. Kad dzirdēju mēģinājumā, kā dzied citi, man šķita, ka manas cerības sarūk. Lietuvieši ir ļoti spēcīgi dziedātāji,” tā Miglāne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Love on the brain” Rihanna #cover

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu