Ralfs "uzlauž" internetu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ziemeļamerikas kinoteātros jauns līderis - nedēļas nogalē par pieprasītāko kļuvusi jaunā animācijas filma "Ralfs izposta internetu" (Ralph Breaks the Internet), kas ir turpinājums 2012. gada lentei "Wreck-It Ralph".

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 55,6 miljonu dolāru, ziņo "collider.com".

Filmas reklāmas rullītis: 

Filmas pirmizrāde:

2. vietā vēl viens jaunums, kur Silvestrs Stalone un Maikls B. Džordans atgriežas uz lielajiem ekrāniem jaunajā filmā «Krīds 2» («Creed 2»). Šis ir turpinājums «Rokija» franšīzei, stāstot par Apollo Krīda dēlu Adonisu Krīdu (Maikls. B. Džordans) un viņa dzīvi boksa pasaulē, vienlaikus stāstā svarīgu lomu ieņemot Rokijam Balboa (Silvests Stalone) kā Krīda mentoram.

Filma iekasējusi 35,3 miljonus.

Labi rezultāti trešajā nedēļā arī jaunajai animācijas filmai par zaļo vīriņu, kurš mēģina nolaupīt Ziemassvētkus - Grinču - 30 miljoni un 3. vieta.

Šoreiz Grinča lomā iejuties nevis Džims Kerijs, bet gan britu aktieris Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch), kurš ierunājis mazā zaļā vīriņa tēlu.

Aplūko foto no filmas pirmizrādes.

Pagājušās nedēļas līderis - piedzīvojumu filma “Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi” (“Fantastic beasts: The Crimes of Grindelwald”) numur 4.

Biogrāfiskā filma par grupas "Queen" kolorīto līderi Frediju Merkūriju (Freddie Mercury) "Bohemian Rhapsody" noslīdējusi uz 5. vietu.

"Bohēmista rapsodija"
"Bohēmista rapsodija" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu