Pēc cīņas ar vilkēdi, meningītu un pat vēzi, tromba dēļ mirusi populāra “The Voice” dalībniece

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

33 gadu vecumā Kalifornijā, Pasadenā, negaidīti mūžībā aizgājusi talantu šova “The Voice” 13. sezonas populārā dalībniece Dženisa Frīmena.

Dziedātāja, kura savas dzīves laikā cīnījās ar ne mazums veselības problēmām, piemēram, vilkēdi, meningītu un pat dzemdes kakla vēzi, nomira no tromba asinsritē. Visā pasaulē pazīstamais slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka sestdien, 2. martā, Dženisai savās mājās sākušās problēmas ar elpošanu. Viņas vīrs Dions izsaucis neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu un tikmēr veicis kardiopulmonālo reanimāciju jeb sirds masāžu. Sievieti tomēr neizdevās glābt, un viņa nomira neilgi pēc nogādāšanas slimnīcā.

Šova laikā viņas mentore bija popdziedātāja Mailija Sairusa. Lai gan Frīmena neplūca uzvaras laurus, abas arī pēc šova uzturēja draudzīgas attiecības. 2017. gadā, kad Dženisa nonāca finansiālās grūtībās, Mailija sešus mēnešus apmaksājusi viņas dzīvokļa īri.

Sairusa svētdien pieminēja mācekli, “Instagram” īsajos stāstos publiskojot bildi ar varavīksni, rakstot: “Paldies, Dženisa Frīmane… par visu. Šis tik precīzi attēlo tevi.”

Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu