Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

....uz Riga Fashion Week...Brīvības iela #rigafashionweek2019 #rf

A post shared by Marika Gederte (@marikagederte) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day of @rigafashionweek_official ? ⠀ Pēdējā @rigafashionweek_official diena! Esmu pārliecināta, ka šī ir vismazāk aizņemtā RFW diena, jo laikapstākļi mūs šodien lutināja! ☀️ Droši vien daudzi, kas jau bija apmeklējuši 3 iepriekšējās dienas skaistās skates, interesantos pasākumus un jautrās ballītes, šodien bija noguruši no burzmas un devās atpūsties pie dabas! ? Es gan pastaigāju pa Rīgas parkiem un paliku skatīties @katyakatyalondon skati, kura būs jau plkst. 21:00 - esmu pārliecināta tā būs ļoti skaista! Skatāmies stories ❤️ ⠀ Kā Tu pavadīji dienu? Pilsētā vai pie dabas? ? ⠀ ?? I’m pretty sure it will be the least busy day of @rigafashionweek_official , as today is Saturday, the weather is amazing and I’m sure that most people that have already been to 3 days of beautiful shows, crazy parties and fun events wanted a day off and went to countryside and spent a day in nature ? ⠀ What did u do today? ❤️ ⠀ Dress: @klerr.lv Photo: @bashko_photography

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodien dodos atpūtā, lai sagaidītu savu Dzimšanas dienu absolūtā mierā! Katru gadu arvien grūtāk pieņemt, ka kļūstu par gadu bagātāka! Jā, teiksiet, ka tas sīkums un tikai cipars...bet es esmu tāda pati sieviete, kā jebkura cita, kurā gribētu būtu mūžīgi 25gadīga!;) Gan pārdzīvošu! Today I go to rest to wait for my Birthday in absolute peace! Every year it' difficult to assume that I'm getting one year older! Yes, you'll say that's just a detail and only number... but I'm the same woman as anyone else to be forever  25 years old!;) #rest #massage #peace #nidoskopos #takearest #staycalm #bday #tomorrow #gettingyounger #woman #lovelithuania #lovemylife #lovemyjob #enjoylife #imeverywoman #music #artist #musicians #minivacation #birthday #birthdayweekend #weekend #loveyourself #perfect

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ko...Lai visiem laba diena!???

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by KARLINA CAUNE (@karlinacaune) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lidojoša, piepildīta, svaiga sajūta un miers pēc brīnumskaista vakara @sofarsounds slepenajā Zemes stundas koncerta @sofarriga ♥️ paldies katram, ar ko dalījām šos īpašos mirkļus! ????Šī kopā būšana mani iedvesmoja līdz iekšpusei. UN Kristīnes Prauliņas & The Soulful Crew pirmais koncerts ir izskanējis!!! ???♥️♥️♥️ Laimīga. ? Paldies visvisnuvisforšākajiem @janiskalninsmusic Toms Mikāls, Toms Lisments @kasparskurdeko @valterssprudzs ??? P.S. par mūsu gaitām ar Soulful Crew šis tas redzams manā highlights sadaļā ar attiecīgu nosaukumu ☝??♥️ P.P.S. Ja mīli baudīt mūziku nepastarpināti, tuvi, intīmā gaisotnē, bet nezini, kas ir Sofar sounds, Tev noteikti ir jāuzzina! ??♥️?

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on

Tēmas

Uz augšu