Britpopa nostalģija. "Sleeper" pēc 20 gadiem atgriežas ar jaunu plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Sleeper"
"Sleeper" Foto: publicitātes

22. martā izdevniecības "Gorsky" apgādā pēc vairāk nekā divdesmit gadu pārtraukuma ar jaunu plati atgriezusies viena no spilgtākajām deviņdesmito gadu britpopa grupām - «Sleeper»

Albums ar nosaukumu "The Modern Age" seko 1997. gada ierakstam "Pleased to Meet You". Tas bija gads, kad izdoti tādi klasiski albumi kā grupas "Radiohead" šedevrs "OK Computer" un "The Verve" albums "Urban Hymns".

Jau ziņots, ka 2017. gadā grupa paziņoja par atkalapvienošanās koncertiem. Nu tapis arī jauns albums.

Grupa, kuras līdere ir harismātiskā soliste Luise Venere (Louise Wener), mūzikas topos deviņdesmitajos iekļuva ar tādiem singliem kā «Inbetweener», «What Do I Do Now?», «Sale Of The Century» u.c. 1996. gadā filmas «Trainspotting» skaņu celiņā iekļauta «Blondie» dziesmas «Atomic» kaverversija.

«Sleeper» (Luise Venere)
«Sleeper» (Luise Venere) Foto: publicitātes

«Sleeper» līdz 1998. gadam izdeva trīs studijas albumus. Pēc izjukšanas Venere pievērsās žurnālistikai un rakstniecībai. 2010. gadā izdota viņa autobiogrāfija Different for Girls: My True-life Adventures in Pop.

«Sleeper» (Luise Venere) deviņdesmitajos
«Sleeper» (Luise Venere) deviņdesmitajos Foto: Publicitātes foto

Noklausies jauno albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu