Vienreizēja iespēja – AirBnb piedāvā vienu nakti pavadīt Luvras muzejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Pasaulslavenais Luvras muzejs Parīzē bieži vien tūristiem šķitīs teju nepieejams – šeit vienmēr drūzmējas simtiem mākslas mīļotāju, kas muzeja apskatīšanu padara teju neiespējamu. Tomēr interneta naktsmāju uzņēmums AirBnb kādam kvēlākajam mākslas entuziastam aprīļa beigās sniegs iespēju gulēt vietā, kur dzīvo pasaules izslavētāko mākslinieku gleznas.

Svinot 30 gadu jubileju ikoniskajai Luvras stikla piramīdai, zem tās uzņēmums AirBnb izbūvēs stikla nojumi ar mājīgi iekārtotu guļamistabu, kur pēc saulrieta 30. aprīlī nakšņos divi uzņēmuma loterijas dalībnieki. Līdz ar nakšņošanu uzvarētāji varēs privātā tūrē apskatīt muzeju mākslas vēsturnieka pavadībā – šāda ekskluzīva iespēja ir bijusi vien tādām personām kā Barakam Obamam, Bejonsē un reperim Jay-Z.

Pēc tūres AirBnb loterijas uzvarētājiem ir paredzētas vakariņas vienā no muzeja zālēm – līdzās grieķu dievietes Venēras statujai uzņēmums būs ierīkojis ekstravagantu ēdamistabu. Bet vakara noslēgumā uzvarētājus lutinās akustiskais koncerts intīmā gaisotnē Napoleona III smalkajos apartamentos.

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

“Parīze ir viena no skaistākajām pasaules pilsētām, un Luvra ir viena no iemīļotākajām un cildinātākajām iestādēm pilsētā,” skaidro Emanuels Marils, AirBnb Francijas pārstāvniecības vadītājs. “Mēs esam īpaši pagodināti sadarboties ar muzeju un piedāvāt unikālu un aizraujošu pieredzi, kas uzrunātu gan pašus parīziešus, gan arī ārvalstu ceļotājus atklāt muzeju no autentiskā skatupunkta.”

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu