Dziedātāja Pink apvainojusies uz sabiedrību un vairs nedalīsies ar bērnu bildēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Alīsija Beta Mūra jeb Pink (39) izklaides raidījumā “The Ellen Show” tā vadītājai, komiķei Elēnai Dedženeresai pastāstīja, ka nolēmusi vairs nedalīties ar bērnu foto, jo tie izraisa pārāk daudz negāciju.

“Divgadniekiem nepatīk valkāt slapjas autiņbiksītes peldēšanai. Kādā brīdī viņš tās novilka. Mēs nedomājam tā – mēs dzīvojam fermā. Mani bērni mēdz būt kaili, es mēdzu būt kaila. Kāds gāja tik tālu, ka pat piedraudēja iesaistīt Bērnu tiesību aizsardzības inspekciju...” tā Pink, atklājot, ka sociālo tīklu lietotāji bijuši visnejaukākie tieši dēļ bildes, kurā viņa iemūžinājusi, kā ģimenes mājas pagalmā bija iemaldījies pelikāns – minētajā foto dēls bija redzams puspliks.

 "Es tik ļoti raudāju pēc notikušā, jo man patīk būt lepnai par savu ģimeni, es lepojos ar saviem bērniem vairāk par jebko citu, ko esmu paveikusi. Bet es vairs nedalīšos ar bildēm, kuros viņi redzami. Un es saprotu, kāpēc cilvēki saka, ka esmu publiska persona un man bija jābūt uzmanīgākai. Un viņiem ir taisnība. Bet ir arī laipns veids, kā to pateikt," atklāja dziedātāja.

Slavenība sprieda, ka tāpat būtu bijis laiks pārtraukt publiskot bildes ar meitu, jo viņai drīz būs jau septiņi gadi - tagad viss būs viņas pašas rokās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu