Repa apvienība "Singapūras satīns" izdod otro studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Singapūras satīns 2: Ne jau atkal”
“Singapūras satīns 2: Ne jau atkal” Foto: publicitātes

Latvijas repa grupa "Singapūras satīns" nupat faniem nodevusi ilgi gaidīto otro studijas albumu “Singapūras satīns 2: Ne jau atkal”.

“Mēs pie šī esam intensīvi strādājuši pēdējo pusgadu, sākot no radošajām izbraucienu sesijām Kamčatkas pirtīs līdz virtuozām performancēm Rīgas apšaubāmākajos naktslokālos. Mēs zinājām, ka mūsu pirmais albums “Iespēja viena” uzstādīja ļoti augstu latiņu un mūsu otrais lielais studijas projekts nedrīkstēja no tā atpalikt. Mēs arī zinām, ka sabiedrībā ir tāds vispārpieņemts novērojums, ka "otrās daļas jau nav tik labas, cik pirmās", bet mums pašiem šķiet, ka šis ir viens no tiem retajiem gadījumiem, kad otrā daļa ir pat labāka par pirmo. Šis albums ir kā filmas “Shrek 2” vai “The Dark Knight”. Par triloģiju gan vēl pāragri spriest, jo leiblam jāskatās šā albuma panākumi, bet viss ir iespējams,” par albumu vēsta mākslinieki.

Pie albuma vāciņa strādājis mākslinieks Harijs Grundmanis, kurš pazīstams ar saviem Holivudas filmu plakātu pārveidojumiem. 

“Singapūras satīns 2: Ne jau atkal”
“Singapūras satīns 2: Ne jau atkal” Foto: publicitātes

Albumā iekļautas 17 dziesmas un četri skiti.

Par albuma skaņas apstrādi parūpējies zināmais latviešu producents Sandis Siliņš. Albumā piedalās tādi viesmākslinieki kā Horens Stalbe no “RIGA Reggae”, jaunais un talantīgais reperis Trench Mafia Locco, kā arī šarmantā samtainās balss īpašniece Anna Krista Ostrovska.

Albums ir pieejams bezmaksas straumēšanai grupas oficiālajā YouTube kanālā un tuvākajās dienās būs pieejams arī Spotify, Apple Music, Deezer u.c. lielākajos straumēšanas servisos.

Noklausies.

Tuvākais koncerts būs 28. jūnijā, Rīgas naktsklubā “First”, kā arī puiši būs dzirdami festivālos Summer Sound (Liepāja) un Ghetto Games Festival (Ventspils). 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu