Pašmāju slavenības un TV personības pulcējas "AM Baltics" jaunās sezonas atklāšanas ballītē (2)

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp

28. augustā mediju grupas “All Media Baltics”Latvijā televīzijas kanāli TV3, LNT, TV6, Kanāls 2 Hanzas peronā atklāja jauno rudens sezonu. Pasākumā ieradās Latvijas iemīļotākie TV šovu vadītāji, kā arī seriālu aktieri, mūziķi un citas slavenības. 

Šovs “Saimnieks meklē sievu” šogad solās būt vēl vairāk pārsteigumu pilns kā jebkad agrāk, jo saimnieki būs gatavi uz visu, lai tiktu pie ilgi gaidītās saimnieces! Arī dāmas šogad bijušas īpaši aktīvas - kāds kungs saņēmis pat vairāk nekā 100 vēstules. Saimnieku un saimnieču romantiskajiem piedzīvojumiem skatītājs varēs sekot līdzi jau no 2. septembra, plkst. 21.00 kanālā TV3.

Gardēžiem un kulinārijas mīļotājiem tiek piedāvāta šova “Vakariņas četratā” jaunā sezona ar vairākiem jaunumiem. Šogad skatītājus sagaida arī sabiedrībā populāro “jūtūberu” nedēļa, savukārt, lai novērtētu dalībnieku veikumu un sniegtu noderīgus padomus, jau esošajiem šefpavāriem - Raimondam Zommeram un Elmāram Tannim pievienosies trešais pavārs – Māris Jansons. Šova jaunā sezona kanālā TV3 jau no 23. septembra no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.00.

Īpašs jaunums - vides pārvērtību šovs “Manas mājas ar IKEA”, kurā kopā ar šova vadītāju Normundu Bērzu un IKEA interjera dizaineru komandu reālas ģimenes piedzīvos mājokļa pārvērtības, iegūstot arī praktiskus padomus par telpas un vides iekārtojumu. Mājokļu pārvērtībām sekot līdzi varēs kanālā TV3 no 11. septembra katru trešdienas vakaru plkst. 21.00.

Seriāls “Viss pa jaunam” atgriežas kanālā TV3 ar 2. sezonu ar jauniem pavērsieniem un negaidītiem notikumiem. Seriālā gaidāmi arī jauni radošie risinājumi, jo seriāla režisoram Reinim Ūbelem pievienojies talantīgais aktieris un režisors Jurijs Djakonovs, kuru seriāla pirmajā sezonā iepazinām mācītāja lomā. Seriāls būs skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 jau no 29. augusta.

Vērienīgākais muzikālais šovs “X Faktors” kanālā TV3 atgriežas ar vēl lielāku vērienu un jaudu - tagad mentoru komandā četri žūrijas locekļi - Aija Auškāpa, Reinis Sējāns, Marats Ogļezņevs un Intars Busulis, kas sniedz arī lielākas iespējas šova dalībniekiem. Seko līdzi jauno talantu muzikālajam piedzīvojumam jau no 15. septembra svētdienas vakaros TV3 plkst. 20.00.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu