Vai mīlas stāstam beigas? Kivičs publicē savādu tvītu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau vēstījām, ka starp mūziķi Andri Kiviču un viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi pagājušās nedēļas izskaņā izcēlās konflikts, un pāris jau vismaz divas naktis pavadījis šķirti. 

Atgādinām, ka Kivičs jau izdzēstā ierakstā vietnē "Facebook" lūdza sabiedrības palīdzību, lai nokļūtu pie Lienes, kura it kā atrodas klosterī Liepājā.

Tās pašas dienas vēlā vakarā Kivičs vietnē "Twitter" publicēja satraucošu tvītu: "Elle." Tas liek domāt, ka pāra starpā ķildas joprojām nav atrisinātas.

TVNET rīcībā ir informācija, ka Liene Skulme nav bijusi aktīva sociālajos tīklos, kopš piektdienas pulksten 15:00.

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero", pēc kura Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs sarunā ar TVNET apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

No Kiviča publicētā ieraksta sociālajos tīklos noprotams, ka mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. 

Pāris uzsāka attiecības pērnā gada novembrī. Pēc tam Kivičs vairākkārt uzsvēris, ka Skulme ir viņa "mūža mīlestība" un "Dieva dāvana".

Foto: Kiviča un Skulmes romantika Itālijā

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu