Dons atbild Kiviča naida runām (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET/ LETA

Pašmāju mūziķis Andris Kivičs mūziķa Jāņa Krīvēna jaunajā pārraidē "Pāļa bazars" izteica skarbus apvainojumus dziedātājam Donam. Nu uz tiem reaģējis arī pats Dons.

Pārraidē Kivičs paziņoja: "Man, piemēram, nepatīk Dons. Es nesaprotu, par ko viņš dzied. (..) Dzied par kaut kādiem baložiem vai kastroļiem, un kaut kādu h***u šitādu te... Piemēram, viņš stāsta, ka, lai klausītājs pats izdomā, par ko ir dziesma. Tas ir bulšits!"

Savukārt citā "Facebook" tiešraidē Kivičs bija vēl skarbāks. "Es nāktu mājās. Kādā d**** mājās tu nāktu?" 

Nu uz šiem apvainojumiem reaģējis arī Dons, cenšoties neielaisties Kivičam līdzīgos izteikumos. 

"Mūsu galvenā atšķirība droši vien ir tā, ka es par savām attiecībām publiski nerunāju. Taču tas nenozīmē, ka man attiecību nav. Bet lai Andrim dzīvē veicas! Viņa kritika mani nesatrauc," izdevumam "Privātā Dzīve" norādīja Dons. 

Dons atzina, ka ne visu, par ko viņš dzied, ir piedzīvojis pats. "Ir stāsti, kurus esmu izdomājis. Ir stāsti, kurus manu acu priekšā piedzīvojuši citi. Dziesmai nav obligāti jābūt autobiogrāfiskai, taču katram jau tā sava dzīvīte ir vistuvākā. Man ir bijis tā, ka koncertā pēkšņi saprotu – vairs nevaru padziedāt. Tad es raudu. Nevēlos izlikties par titāna vīru."

Iespējams, ka tieši jaunajā dziesmā Dons dzied par savām attiecībām? Noklausies!

Audio: Dons laiž klajā jaunu dziesmu "Ilgoties man nesanāk".

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu