Žurnāliste Baiba Strautmane: "Mamma ar savu aiziešanu izglāba man dzīvību"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Žurnāliste Baiba Strautmane
Žurnāliste Baiba Strautmane Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Žurnāliste Baiba Strautmane pēc mammas aiziešanas viņsaulē vairākkārt sacījusi, ka pati bijusi tuvu robežai. Nu žurnālam "Ieva" Strautmane atklāj, ko ar to domājusi. 

Strautmane atklāj, ka viņas mammas devās mūžībā pēc tam, kad viņai galvā plīsa aneirisma - norobežots asinsvada paplašinājums, "kas veido tādu kā izspiedumu". Diemžēl operācija nepalīdzēja.

Pēc mammas aiziešanas arī Baibai ieteikts pārbaudīties, jo šīs lietas iedzimst. Ārsti apstiprināja, ka arī Baibai ir aneirisma, kuru žurnāliste raksturo šādi: "Burbulis smadzenēs, kas jebkurā brīdī var plīst. Tad, ja paveicas, tu nomirsti, ja nepaveicas, kļūsti par dārzeni."

Viņa turpina: "Mani, iespējams, izglāba tas, ka visu mūžu bijis zems asinsspiediens, - varbūt tas man palīdzēja mierīgi pārciest daudzus lidojumus, iznēsāt un laist pasaulē abus bērnus. Man prātā nevarēja ienākt, ka šīs slimības iedzimst."

"Par laimi, bija iespējams veikt operāciju un šo aneirismu likvidēt. Var teikt, ka mamma ar savu aiziešanu izglāba man dzīvību," intervijā atklāj Strautmane.

Kā zināms, Strautmane šobrīd ir mājsaimniece. Viņa ir precējusies ar advokātu Romualdu Vonsoviču un audzina divus bērnus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu