Daina Lipiniece pēc atlaišanas no LNT strādā burgernīcā (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Daina Lipiniece
Daina Lipiniece Foto: Ekrānuzņēmums

Kādreizējā "LNT Ziņu" moderatore Daina Lipiniece, kura šajā amatā pavadīja 16 gadus, izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ar ko nodarbojas pēc ziņu dienesta likvidēšanas. 

Kā izrādās, sieviete savā dzimtajā pilsētā Salaspilī atvērusi burgeru restorānu, kurā strādā kopā ar vīru.

Tam dots nosaukums "Burgers 66", un restorāns ticis atvērts jau pērnā gada vasarā; runas par LNT likvidēšanu virmojušas jau tolaik. 

"Cilvēki brīnās un saka – kā? Es vēl nupat jūs redzēju televīzijā, lasot ziņas, bet tagad jūs stāvat šeit. (..) Savā uzņēmumā es daru visu. Ja vajag – esmu viesmīle, ja nepieciešams – bārmene, mazgāju arī traukus un grīdu.

Neviens darbs man nav svešs.

Manuprāt, restorāna saimniekam jāzina savi klienti. Tas ir svarīgi, ka esi iesaistīts arī ikdienas darbos. Jo, kad tu parādies zālē un aiznes klientam ēdienu, vari ar viņu aprunāties, just viņa noskaņojumu un vēlmes," uzskata Daina.

Pagaidām gan sieviete nezina, cik ienesīgs izvērtīsies burgeru bizness, taču viņa uzsver, ka šobrīd klientu netrūkst un cilvēki ar restorānu ir apmierināti.

Jau ziņots, ka pērnā gada 1. decembrī ēterā iznāca pēdējais LNT ziņu dienesta veidotais ziņu raidījums.

Plānots, ka šogad televīzijas produktu portfelī bērniem būs pieejams jauns kanāls "TV3 Mini", savukārt sieviešu auditorijai būs pieejams kanāls "TV3 Life". Jaunie kanāli mediju grupas televīzijas produktu portfelī aizstās kanālus LNT un "Kanāls2".

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu