Rajeckas meita neiet mammas pēdās, bet strādā seriālā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu estrādes mākslinieces Olgas Rajeckas meita Marija Migliniece neiet mammas pēdās, bet gan izvēlējusies darboties kino nozarē. 

Kā šonedēļ vēsta "Privātā Dzīve", Marija kā "klape" strādā režisora Intara Rešetina jaunajā seriāla "Terapeite bez grāda". 

"Klape ir tā, kura dod startu, pirms tiek filmēta kārtējā aina - dublis," savus pienākumus paskaidro Marija, kurai šī nebūt nav pirmā pieredze darbā seriālā.

Marija 2017. gadā absolvēja augstskolu RISEBA, kļūstot par diplomētu režisori, un šobrīd strādā  producentu kompānijā "Onair Studios".

"Terapeite bez grāda" stāsta galvenā varone Sabīne Roziņa (Ilze Ķuzule-Skrastiņa), zaudējusi darbu finanšu jomā, nolemj sākt jaunu un, viņasprāt, inovatīvu nodarbošanos – trīs minūšu terapijas seansus interneta tiešsaistē. Viņas vīram Andrim (Lauris Subatnieks) par pārsteigumu Sabīnes ideja gūst atsaucību, un viņa konsultē visdažādākos pacientus – uzņēmējus, apdrošinātājus, aktrises un pat pornozvaigznes. Protams, uz viņu rēķina speciāliste risina arī pati savas problēmas ar vīru un māti.

Seriālā bez Ilzes Ķuzules-Skrastiņas un Laura Subatnieka piedalās tādi aktieri kā Akvelīna Līvmane, Jurģis Spulenieks, Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Mārtiņš Meiers un citi.

Foto: Režisors Intars Rešetins medijiem prezentē seriālu "Terapeite bez grāda"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu