Ļaudis norūpējušies par Maikla Džordana dzeltenajām acīm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Maikla Džordana biogrāfiskais seriāls "The Last Dance" ("Pēdējā deja") ir guvis milzīgu popularitāti visā pasaulē. Tomēr pat sporta pasaulē neinteresētu cilvēku uzmanību piesaistījis basketbolista izskats. 

Jaunais seriāls ir ļoti apspriests temats sociālajā vietnē "Twitter", turklāt 25 no 30 populārākajām tēmām ir saistītas ar "The Last Dance".

Tajā tiek pārraidīti gan videomateriāli no vecajām Džordana spēlēm, gan arī pats basketbolists tagad, komentējot pagātnes notikumus.

Mūsdienu Džordans gan ir pamatīgi satraucis sociālo tīklu lietotājus - kā novērojuši neskaitāmi cilvēki, viņam ir ļoti dzelteni acu āboli. 

Faniem jau ir izdevies rast dažādas versijas basketbolista dzeltenās acu krāsas iemeslam.

Pirmo reizi Džordans ar dzeltenām acīm tika manīts 2003. gadā. Kopš tā laika viņa acu ābolu krāsa ik pa laikam mainījusies, tomēr jaunajā seriālā redzams, ka zvaigznes acis dzeltenas ir vienmēr. Fani sociālajos tīklos metas spriedelēt, kas varētu raisīt šādas pārmaiņas. 

Lielākā daļa uzskata, ka Džordanam varētu būt dzelte - stāvoklis, kas parasti norāda uz aknu darbības traucējumiem. 

Tomēr vairāki ārvalstu izdevumi ziņo, ka dzeltenā acu krāsa var būt simptoms nopietnākām acu slimībām. Nav izslēgts hepatīts, žultsakmeņi, ciroze un citas kaites. 

Sociālajos tīklos skaidrojumu ekspertiem lūdz ne vien fani, bet spekulācijas izsaka pat mediķi.

"Viņa acu krāsa var liecināt par dzelti, bet acīm manāmi ir arī nedaudz paaugstināts bojājums, kas var norādīt uz kaut ko lokālu, kas izraisa krāsas maiņu, piemēram, pingvekulu. Dzeltenīga acu krāsa var būt raksturīga tumšādainiem cilvēkiem, retāk tā ir redzama cilvēkiem ar gaišu ādu," rakstīja Singapūras acu centra speciālists. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu