Raudāju pusotru mēnesi katru dienu: Jolanda Suvorova par Covid-19 krīzi (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jolanda Suvorova
Jolanda Suvorova Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Covid-19 ierobežojumi īpaši skāruši radošo nozari - daudzi mākslinieki palikuši bez ienākumiem. Viņu vidū arī humoriste un aktrise Jolanda Suvorova. 

Kā žurnālam "Vakara Ziņas" atklāj Jolanda, viņai bija paredzēti vairāki koncerti, taču, sākoties ārkārtas situācijai, tie tika atcelti. "Es ļoti cerēju, ka tie notiks. Raudāju pusotru mēnesi katru dienu. Izraudāju visas acis. Kad piedāvāja uzstāties internetā online [tiešsaistē], atteicos, jo tas nav mans.

Nespēju uzstāties, kad neredzu skatītāju acis.

Mēs, mākslinieki, esam atkarīgi no skatītājiem. Es mīlu dziedāt. Es mīlu koncertus," skaidro humoriste.

"Ir ļoti grūti dzīvot, jo pensija man ir tāda, kāda ir. Jāpērk zāles, naudas nepietiek. Tas visvairāk mani satriec. (..) Ja pensiju vēl vairāk samazinās, tad mēs nomirsim. Varēja vismaz zālēm samazināt cenas," skumji nosaka Jolanda.

Jau iepriekš vēstījām, ka humoriste mēnesī saņem 280 eiro lielu pensiju. 

Tiesa, viņa ir priecīga par iespēju piedalīties seriālā "Lielie Muļķi". Seriāls uzņemts mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar "Helio Media" seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Tagad, kad dzīve pamazām sāk atgriezties vecajā ritmā, Jolanda cer, ka varēs atgriezties uz skatuves un satikties ar skatītājiem aci pret aci.

Foto: "Lielie Muļķi" satiek "Mazos Muļķus" Tallinas kvartālā

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu