Kanje Vests paziņo, ka jau divus gadus cenšas izšķirties no Kimas Kardašjanas (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana un Kanje Vests
Kima Kardašjana un Kanje Vests Foto: Reuters/ScanPix

Reperis Kanje Vests pirmdienas vakarā izraisīja pamatīgu ažiotāžu, nomelnojot sievu Kimu Kardašjanu un viņas māti Krisu Dženeri. Dienu vēlāk viņš tupināja savus skandalozos paziņojumus. 

Viņš vietnē "Twitter" publiskoja vairākus ierakstus, kuros atklāja, ka mēģina izšķirties no savas sievas Kimas Kardašjanas, vienlaikus apsūdzot viņas māti Krisu Dženeri "balto pārākumā".

"Es cenšos izšķirties no brīža, kad Kima tikās ar Mīku Valdorfā, lai apspriestu "cietuma reformu"," rakstīja Vests. 

Reperis atsaucās uz krimināltiesību samitu, kurā piedalījās Kardašjana un reperis Mīks Mils 2018. gadā. Pēc tā reperis Kardašjanas virzienā veltīja atzinīgus vārdus par viņas labajiem nolūkiem ASV labā. Mīks Mils ir bijušas draugs popzvaigznei Nikijai Mināžai.

"Mīks ir mans draugs un izturējās cieņpilni, tā bija mana Kima, kura šķērsoja robežu," teikts ierakstā. 

Pēc tam Vests savu sievasmāti nodēvēja par "Krisu Čenunu", paziņojot, ka viņa ar Kardašjanu mēģina viņu piespiest doties psihiatriskajā klīnikā. 

"Viņas mēģināja atlidot pie manis ar diviem ārstiem, lai paņemtu mani 51/50," rakstīja Vests, atsaucoties uz Kalifornijas labklājības kodeksu, kurā teikts, ka cilvēkus, kas apdraud savu veselību, var ievietot psihiatriskajā klīnikā piespiedu kārtā. 

"Krisa un Kima publiskoja paziņojumu bez manas piekrišanas. Tas nav tas, kas sievai būtu jādara," norādīja reperis. Tiesam, nedz Kima, nedz viņas māte kopš Vesta skandalozajiem paziņojumiem nav sniegušas nekādus publiskus komentārus. 

Viņš arī parādīja privātas īsziņas, kuras nosūtīja savai sievasmātei. "Vai esi gatava beidzot runāt vai joprojām izvairies no maniem zvaniem? Gribi runāt vai doties karā?"

Dažas minūtes vēlāk skandalozie ieraksti no Vesta "Twitter" tika izdzēsti. 

Repera čivināšana "Twitter" notiek viņa pašreizējās prezidenta kampaņas laikā. Svētdien, 19. jūlijā, Vests sarīkoja savu pirmo kampaņas mītiņu Dienvidkarolīnā, kura laikā caur asarām viņš atzina, ka bija gatavs izbeigt Kimas grūtniecību. 

Kā zināms, Kanje Vests iepriekš publiski atzinis, ka viņam ir bipolārie traucējumi. 

Atgādinām, ka Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā. Pārim ir četras atvases. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu