"Apprecējāmies dokumentu dēļ" - Sedokova atklāj, kāpēc kāzas ar Timmu notikušas slepenībā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Septembra sākumā slepus apprecējās latviešu basketbolists Jānis Timma septembra un ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova. Tagad jaunā sieva atklāj, ka aiz ātri noorganizētajām kāzām slēpjas savi iemesli. 

Intervijā "Muz-TV" Sedokova dalījās vairākās atklāsmēs par savu laulību, kas intīmā gaisotnē tika noslēgta septembra sākumā. Par kāzām jaunlaulātie neesot teikuši pat saviem vecākiem. 

"Ja runājam godīgi, mēs izdomājām apprecēties, jo esam noguruši no šīm robežām.

Tā, piemēram, es, neesot viņa sieva, nevaru ar Jāni aizlidot uz Rīgu. Bet tagad varu! Varat droši teikt, ka apprecējāmies dokumentu dēļ,"

atklāja Sedokova.

Tāpat viņa pastāstīja, ka sākusi kārtot dokumentus, lai mainītu savu uzvārdu un turpmāk tiktu dēvēta par Annu Timmu. "Jānis teica, ka Anna Timma ir tipisks latviešu vārds un uzvārds, pilnīgi tā, it kā es tur būtu dzimusi!" - tā Sedokova.

Pats Timma intervijā solīja, ka pēc basketbola sezonas abi sarīkos lielas kāzas, jo tāds esot Sedokovas sapnis, tomēr tagad viņš koncentrēšoties uz karjeru. 

Intervijā basketbolists piebilda, ka zinājis, ka Sedokova būs viņa sieva jau pirmajā reizē, kad abi satikās. Jāpiebilst, tas notika laikā, kad Timma bija precējies ar sava dēliņa mammu Sanu Timmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu