Liepājas teātra monoizrādes "Maģiskās domāšanas gads" pirmizrāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šodien plkst.19 Liepājas teātra mazajā zālē pirmizrādi piedzīvos monoizrāde "Maģiskās domāšanas gads", informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Monoizrādi "Maģiskās domāšanas gads" pēc amerikāņu rakstnieces un publicistes Džoanas Didionas darba veidojusi jaunā režisore Beatrise Zaķe.

Kā stāsta Borga, "Maģiskās domāšanas gads" ir autores piedzīvoto zaudējumu retrospekcija, īsā laikā posmā pazaudējot vīru un meitu. Tas ir stāsts par to, kā sadzīvot un pieņemt zaudējumu un, neskatoties uz sāpēm, turpināt dzīvot un pašam valdīt pār savu dzīvi.

2007.gadā režisors un dramaturgs Deivids Heirs iestudēja šo darbu Brodvejā ar leģendāro Vanesu Redgreivu, Liepājā loma uzticēta vienai no teātra nozīmīgākajām un pieredzējušākajām aktrisēm - Andai Albužei.

Iestudējums tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu, to kopā ar režisori veidojusi arī māksliniece Inga Siliņa un gaismu mākslinieks Toms Streilis.

Teātris atgādina, ka jūlijā teātri apmeklēt klātienē iespējams tikai tiem skatītājiem, kuri ir vakcinēti pret Covid-19, kā arī tiem skatītājiem, kuri Covid-19 pārslimojuši. Ierodoties teātrī, skatītājiem būs jāuzrāda ieejas biļete kopā ar derīgu pasi vai ID karti un Covid-19 sertifikātu. Ieejas biļete būs derīga tikai kopā ar minēto sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, uzsver Borga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu