Dona mīļotā sieviete Madara Mālmane atklāti par bērnu tēmu: "Jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk pierodu dzīvot sev"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspara Rogas dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde
Kaspara Rogas dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde Foto: Didzis Grodzs

Modele Madara Mālmane vairākus gadus ir attiecībās ar mūziķi Donu (Arturs Šingirejs). Intervijā žurnālam "Santa" viņa atklāti dalījās pārdomās par laulību un bērnu tēmu. 

"Nekad neesmu sapņojusi precēties. Citas saka, ka jau kopš bērnības izplānojušas, kā tas būs. Man tādu pārdomu nav bijis. Jo… Tas jau nav īsti atkarīgs no manis. Un tas nav tikai juridisks akts, tas ir īpašs: tevi bildina, kad to negaidi; otrs cilvēks ir tevi izvēlējies, viņš tevi aicina..." intervijā atklāj Mālmane, kura attiecībās ar Donu ir septiņus gadus. Kā zināms, iepriekš Dons bija precējies ar šovā "Talantu fabrika" iepazīto Lindu Kalniņu jeb Lily.

Tāpat Madara norāda, ka agrāk bijusi pārliecināta, ka viņai nebūs bērnu, taču tagad atzīst, ka arvien vairāk aizdomājas par šo tēmu. "Līdz kādiem 20 gadiem biju pārliecināta, ka man nebūs bērnu – nu, neizraisa viņi manī sajūsmu. Draudzenēm, kurām ir bērni, vienmēr jautāju: kā tu zināji, ka viņu gribi? Internetā arī saka: pie manis atnāca šī sajūta…

Sajūta! Pie manis vēl nenāk.

Protams, saprotu, jau 32 gadi, ilgi garumā vilkt nedrīkst… Negribētu nomirt, ja aiz manis neviens nepaliek, ja mana DNS pazūd… (..)

Racionāli raugoties, bērns nozīmē, ka uz 20 nākamiem gadiem tu vairs nepiederi pats sev.

Jā, tā ir mana pozitīvā un negatīvā īpašība vienlaikus: skatos uz lietām racionāli, sarindoju zaudējumus, ieguvumus. Cilvēki domā: bērniņš uzsmaidīs... Bet es uz to skatos arī no otras puses: nekāda brīvā laika, kakaini pamperi… Jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk pierodu dzīvot sev."

Atgādinām, ka par Dona un Madaras Mālmanes attiecībām sabiedrība plašāk uzzināja 2019. gadā, kad abi kā pāris apmeklēja režisora un grupas "Prāta vētra" bundzinieka Kaspara Rogas dokumentālo filmu "Meklējot Mr. Kauliņu".

Pilnu interviju ar Madaru Mālmani lasiet žurnāla "Santa" oktobra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu