Brazīlietis Felipe pēc Latvijas pamešanas atzīst, ka viņa dzīvē valda bardaks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš nesen paziņoja, ka pēc sešu gadu uzturēšanās Latvijā viņam tā jāpamet, dalījies pārdomās par savu pašreizējo dzīves situāciju. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Felipe atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem, tostarp, kā viņš redz savu dzīvi šobrīd. 

Felipe, kuram ne tikai jāpamet Latvija, bet arī nesen izjuka attiecības ar latvju daiļavu vārdā Rēzija, atbildēja, ka nu viņa dzīvē valda pilnīgs bardaks: "Manā dzīvē ir tāds bardaks, es neko nesaprotu, ko es daru. Nesaprotu, ko es darīšu, nesaprotu, ko es tikko izdarīju, nesaprotu, kas rīt būs, kas bija vakardien, pilnīgs bardaks." 

Pie publiskotās video atbildes Felipe piebilda, ka jūtas kā aklais karā. 

Jau vēstījam, ka novembra beigās Felipe Gabriels vietnē paziņoja, ka viņa laiks Latvijā ir noslēdzies.

"Paldies jums. Nākamajā gadā būs septiņi gadi, kopš esmu Latvijā, bet izskatās, ka man vairs nav iespējas būt šeit. Katru gadu ir grūtāk un grūtāk dabūt dokumentus, sakārtot manu situāciju. Es dabūju oficiālu darbu un visu, kā migrācija prasa, bet beigās nesanāca un man vairs nav atļaujas dzīvot šeit. Tas ir sāpīgi, jo sešus gadus dzīvoju šeit. Ir bēdīgi tagad lidot prom. Es zinu, ka man ir vairāk lietu, ko dot. Vairāk lietu, ko darīt šeit. Bet varbūt ir laiks doties," sacīja Felipe.

Pēc skumjā paziņojuma influenceris jau nākamajā dienā kravāja koferus un kāpa lidmašīnā, lai dotos uz Dubaiju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu