Pasaulē nācis Borisa Džonsona septītais bērns (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Boriss Džonsons
Boriss Džonsons Foto: AFP/SCANPIX

Pasaulē nākusi Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona un viņa sievas Kerijas Simondsas meitiņa. 

Jaundzimusī ir Borisa un Kerijas Džonsonu otrais kopīgais bērniņš, bet premjerministra - septītais.

Publiskā paziņojumā pāra pārstāve sacīja: "Premjerministrs un Džonsones kundze ir priecīgi paziņot par veselīgas meitenītes piedzimšanu. Gan mammai, gan meitai klājas ļoti labi. Pāris vēlas pateikties izcilajai dzemdību komandai par viņu rūpēm un atbalstu."

Šī gada augustā Kerija sociālo tīklu vietnē "Instagram" paziņoja par savu grūtniecību, atklājot, ka gada sākumā piedzīvojusi abortu.

"Gada sākumā man bija spontāns aborts, kas salauza manu sirdi. Es jūtos neticami svētīta, būdama atkal stāvoklī," raksta Kerija.

Džonsone toreiz sacīja, ka cer Ziemassvētkos sagaidīt savu "varavīksnes mazuli". Varavīksnes mazulis ir termins, ko lieto, lai aprakstītu bērnu, kas dzimis pēc spontānā aborta.

56 gadus vecais Boriss Džonsons un viņa izredzētā 33 gadus vecā Kerija Simondsa laulības gredzenus mija maija nogalē klusā ceremonijā Romas Katoļu Vestminsteras katedrālē.

Par saderināšanos pāris paziņoja pagājušā gada ziemā, kad kļuva arī zināms, ka Kerija kļūs par māmiņu abu kopīgajam bērniņam, kurš šobrīd ir gadu vecs un kuram dots vārds Vilfrēds Lorijs Nikolass.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu