Kaukulis dalās ar komisku stāstu par īpaši bohēmisku ceļojumu uz Maskavu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Kaukulis
Juris Kaukulis Foto: Edijs Pālens/LETA

Kanāla 360TV Šovā "Pasaki to skaļi" grupas "Dzelzs vilks" solista Jura Kaukuļa kolēģis Mārcis Judzis dalījās ar vareni jautru stāstu par kopīgo braucienu uz Maskavu.

Pirms sēšanās vilcienā katrs veikalā paņēmuši pa pudelei grādīgā dzēriena, taču paspējuši tās izdzert jau līdz Ogrei, kas novedis pie tā, ka bija jādodas uz restorāna vagonu pēc papildinājumiem.

Juris stāstīja: "Mēs to atzīmējām diezgan strauji. Šauras telpas, gaiss nav pārāk svaigs. Man kļuva slikti. Kad ienāca Krievijas robežsargi ar muitniekiem, es tur stāvēju un turējos. Viņi uzreiz saprata, kas notiek, - lūdzu, lūdzu, uz tualeti. Pilnīgi neko man nepārbaudīja."

Jautri gājis arī braucienā mājup: "Viss vagons guļ, un tad atkal apstājamies. Mēs jau ceļamies augšā, kad mūsu istabā iebāžas galva - ā, šos mēs jau pazīstam. Šitie var gulēt. Uz robežas bija tie paši. Mums atkal jau nepārbaudīja dokumentus. Izklausās neticami, bet tas bija diezgan komiski. Viņi jau saprata, ka muzikanti brauc. Mākslinieki. Tā tomēr bija pirmā reize, kad "Dzelzs vilks" brauca uz Maskavu spēlēt. Pirmais koncerts austrumu pusē."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu