"Mūku sala" aicina bērnus iesniegt zīmējumus un atstāt savu vēstījumu nākotnei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Bērni vecumā līdz 12 gadiem tiek aicināti iesūtīt savus zīmējumus, kas tiks noglabāti "Mūku sala" topošās A klases biroju ēkas "Zeiss biroji" pamatos - laika kapsulā. Bērni savos zīmējumos var atspoguļot to, kā pēc viņu domām izskatīsies nākotne – viņu vīzija saglabāsies kā relikvija nākamajām paaudzēm, kas varēs salīdzināt, cik tuvu realitātei ir bijuši šie pareģojumi.

Saviem garadarbiem bērni, kuri vēlas piedalīties sava vēstījuma nodošanā, var izvēlēties vienu no vairākām ar nākotni saistītām tēmām – “Kādu es redzu nākotni pēc 200 gadiem?” vai “Kā izskatīsies Rīga pēc 200 gadiem?”. Savos darbos bērni var ļauties visneparastākajam domu lidojumam – vai Rīgā pēc diviem gadsimtiem mitināsies citplanētieši? Vai uz darbu dosimies lidojošās automašīnās? Tas viss ir jauno mākslinieku rokās.

""Mūku salas" raksturojums vienmēr bijis: vieta tiem, kas rada vēsturi. Un tieši mūsu bērni ir tie, kas radīs nākotni pēc mums. Vēlamies, lai bērni padalās ar savu nākotnes redzējumu – lai viņi ļauj vaļu fantāzijām un intuīcijai un uzzīmē to, kādu viņi redz nākotni," par projektu stāsta Mūkusalas Biznesa Centra valdes priekšsēdētāja Iveta Bahmane.

Zīmējumus lūgums iesūtīt pa pastu, adrese - Mūkusalas iela 42A, Rīga, LV-1004, vai iemest Mūkusalas Biznesa Centra pastkastītē, kas atrodama Dēļu ielā 4 (A ieeja).

Iesūtītie zīmējumi tiks ievietoti laika kapsulā, kas A klases “Zeiss” biroju ēkas būvniecības vietā tiks ierakta 2022. gada 20. janvārī. Zīmējumi iesniedzami A4 formātā, un uz lapas jānorāda autora vārds un uzvārds. Darbu iesniegšanas termiņš – 14. janvāris (ieskaitot). Tā kā laika kapsulas ietilpība ir ierobežota, visiem zīmējumiem vietas var arī nepietikt, tāpēc dalībnieki tiek lūgti iesūtīt savus darbus savlaicīgi.

Foto: Publicitātes foto

Mūkusalas Biznesa Centra teritorijā atrodas tādu uzņēmumu kā "Tele2", "Bolt", "Delfi", "Cognizant", "Civinity" un citi biroji. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu