Šova “Ģimene burkā” jaunā sezona pārsteigs ar kāzām un pat mazuļa sagaidīšanu TV kameru priekšā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Realitātes seriāla “Ģimene burkā” jaunā sezona atgriežas ar iemīļotajiem varoņiem - Agrita Bindre-Blumenaua, topošā Kļavu ģimene, kā arī Uģis Kuģis ar sievu Lindu.

Kā sākt jaunu dzīvi pēc šķiršanās?

Pēc skaļās šķiršanās no vīra Agrita Bindre-Blumenaua nu bauda brīvas sievietes statusu, visu uzmanību veltot bērniem un darbam. Taču ikdienas skrējienam pa vidu cenšas izbrīvēt laiku arī savas privātās dzīves sakārtošanai – gan risinot šķiršanās jautājumu ar bijušo vīru, gan ļaujoties randiņiem un jaunām attiecībām.

Agrita ar bērniem
Agrita ar bērniem Foto: Publicitātes foto

Pēc vīra aiziešanas Agrita ir piedzīvojusi elpu aizraujošas pārvērtības - viņa atbrīvojusies no vairāk nekā 25 kilogramiem un sievišķīgi uzplaukusi. Likumsakarīgi, ka to pamanījuši arī pielūdzēji, kuri burtiski spieto ap simpātisko sievieti. Ar vienu no viņiem Agritai izveidojusies ciešāka saikne, un sieviete priecājas par nekad iepriekš nebaudītu atbalstu, rūpēm un vīrišķīgu cieņu kā pret viņu, tā bērniem.

Tāpat Agritai aktuāli kļuvuši jauna mājokļa meklējumi – bērni esošajā mājvietā ļoti slimo un mediķi iesaka krasi nomainīt vidi, tāpēc viņa aktīvi domā par dzīvesvietas maiņu. Kā sākt jaunu dzīvi pēc šķiršanās, iespējami nesaudzīgāk pārmaiņām sagatavojot bērnus? Kā četru bērnu mammai atrast laiku randiņošanai un kā zināt, ka pienācis laiks mīļoto iepazīstināt ar atvasēm? Kā noslēgt rēķinus ar pagātni, lai ar gaišu skatu raudzītos nākotnē? Šie būs jautājumi, kurus Agritai “Ģimene burkā” jaunajā sezonā palīdzēs risināt “vēlmju burka”.

Uģis Kuģis sagaidīs dēlu vai meita?

Pavisam nesen visa Latvija dzīvoja līdzi Uģa Kuģa un viņa sievas Lindas ceļam līdz otrā mazuļa ienākšanai ģimenē. “Ģimene burkā” otrās sezonas noslēgumā vēdiskais filozofs paziņoja tik sirsnīgos jaunumus – Latvijas gaidītākais mazulis ir pieteicies un nu skatītājiem šova jaunajā sezonā būs iespēja dzīvot līdzi bērniņa gaidīšanas laikam un arī tik īpašajam mirklim, kad tas nāks pasaulē.

Uģis Kuģis ar ģimeni - sievu Lindu un dēlu Tamalu
Uģis Kuģis ar ģimeni - sievu Lindu un dēlu Tamalu Foto: Publicitātes foto

Kā grūtniecības hormonu spēlītes pamainīs harmoniskās Kuģu ģimenes attiecības? Kādi rituāli jāveic krišnaītiem, lai sagatavotos dzemdībām? Vai sonogrāfija ir iejaukšanās dievišķajos plānos? Kādu pūriņu mazulim sarūpēs Linda un kuras šķietami ierastas lietas tajā ir absolūti liekas? Un galu galā – Tamals sagaidīs māsiņu vai brālīti? Cik emocionāli Linda paziņos Uģim par gaidāmā bēbīša dzimumu un kāda būs viņa reakcija? Kuģu ģimenes pirmais dēliņš pasaulē nāca mājdzemdībās – vai tā būs arī šoreiz un vai līdz dzemdībām Uģis Kuģis paspēs tikt pie autovadītāja apliecības, lai pats, sēžot pie stūres, varētu lepni kuplo ģimenīti aizvest, kurp vien nepieciešams?

Kā pārim ar atšķirīgiem uzskatiem rast kompromisu kāzu plānošanā?

Šovā “Lauku sēta” iepazītais Aigars Kļavs un Evita Riekstiņa gatavojas kāzām, kurām liecinieki būs arī “Ģimene burkā” skatītāji. Taču līdz tik ilgi gaidītajam notikumam, šķiet, jāapēd ne vienu vien pudu sāls.

Aigars un Evita
Aigars un Evita Foto: Publicitātes foto

Kā rast kompromisu pārim, kurā vīrs gluži kā sadedzis uz precēšanos, kamēr topošā sieva šim notikumam pieiet ar vēsāku prātu? Kā sarīkot romantikas pilnu notikumu, ja līgavainim, šķiet, prātā tikai izklaides un pat pirmajā kāzu nakti priekšroku viņš grasās dot tusiņam ar draugiem, nevis divvientulībai ar mīļoto? Vai “vēlmju burka” palīdzēs tikt pāri aizvainojumam, kad šķiet, ka dari visu, lai iecerētais izdotos, kamēr otrs atļaujas paveikto kritizēt? Kā saprast, kuras domstarpības ir tikai pirmskāzu stress, bet kuras ir vērts šķetināt jau nopietnāk? Un galu galā – cik vērienīgas būs Aigara un Evitas sapņu kāzas?

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu