Agate Muceniece par bijušo vīru Prilučniju: Viņš ir manas dzīves lielākā vilšanās (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece savu bijušo vīru Pāvelu Prilučniju atceras ar lielu rūgtumu - viņa nebaidās atskatīties uz desmit gadus ilgo, nu jau šķirto laulību.

Lai gan aktrise atzīst, ka viņai pēc šķiršanās radās grūtības uzticēties vīriešiem, Muceniece vēl joprojām tic mīlestībai. 

"Pēdējā laikā es sapņoju par to, ka mans vīrietis būs miljardieris. Lai viņam būtu sava lidmašīna, sava jahta. Tas taču ir forši, kad ir neierobežots naudas daudzums. Man ir svarīgi, lai vīrietis pelnītu vairāk par mani. Es baidos, ka, kā vienmēr, mainīšu savu viedokli, iemīlēšos kādā klaidonī un apgādāšu viņu līdz mūža beigām," Muceniece stāstīja podkāstā "SharesPro".

Viņa pauda rūgtumu par attiecībām ar bijušo vīru Pāvelu Prilučniju un piešķīra viņam savas "dzīves lielākās vilšanās" titulu. 

Pēc šķiršanās aktrise ir nolēmusi pievērsties savai karjerai, filmējoties reklāmās un jaunās filmās. Viņa uzskata, ka finansiāla neatkarība ir it īpaši svarīga tām sievietēm, kurām blakus nav stipra vīrieša pleca.

Kā zināms, Muceniece un Prilučnijs savulaik tika uzskatīti par vienu no skaistākajiem pāriem Krievijas šovbiznesā. Aktieri iepazinās seriāla "Slēgtā skola" uzņemšanas laukumā. Savstarpējās simpātijas pārauga vētrainā romānā, kas beidzās ar kāzām.

Abu attiecībās dzimuši divi bērni - dēls Timofejs un meita Mia. Tomēr 2020. gada pavasarī izcēlās skandāls. Agate vietnē "Instagram" publicēja video, kurā, asarām pār vaigiem ritot, ziņoja par vardarbīgo vīru. Drīz vien pāris paziņoja par šķiršanos. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu