Novesta līdz zemākajam punktam: Daneviča atbild uz ļaužu neizpratni par attiecību publisku risināšanu (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Jānis Deinats

Pirmdienas, 31. janvāra, vakarā daudzi soctīklu lietotāji bija liecinieki Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa ģimenes nesaskaņām, kas tika risinātas vietnē "Twitter". Aktrise atbildējusi uz ļaužu neizpratni par šādu rīcību. 

Jau ziņots, ka 31. janvāra vakarā Daneviča publiskoja ierakstu, atklājot, ka Kaimiņš esot paņēmis abu dēlu, aizbraucis un atsakoties izpaust, kā viņus var sasniegt.

Divas stundas vēlāk Kaimiņš dalījās ar publisku paziņojumu, atklājot, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu. Kaimiņš norādīja, ka viņš ir "absolūtā neizpratnē" par Dārtas tvīta motīviem, uzsverot, ka viņa ir zinājusi, ka Artuss ar dēlu atrodas viņa deklarētajā dzīvesvietā.

Daneviča, reaģējot uz Kaimiņa ierakstu, apgalvoja, ka viņš melo, un pievienoja fragmentu no abu noslēgtā līguma par bērna saskarsmes tiesībām. 

Situācija tika atrisināta ar policijas iejaukšanos.

Pēc abu publiskajām ķildām daudzi izteica līdzjūtību, ka pāris nonācis šādā situācijā, vienlaikus neslēpjot neizpratni, kāpēc tas tiek risināts publiski, jo "internets neko neaizmirst" un šī situācija varot kaitēt pašam bērnam.

Uz šīm replikām Daneviča atbildēja: "Šeit nevis bērns ir iemesls, bet ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi. Vajadzēja laiku un līdzekļus, lai aizietu.

Un neviens aiz neko darīt neraksta šādas lietas tviterī. Raksta, kad ir novests līdz zemākajam punktam. 

Un bija jau skaidrs, ka būs smiešana, apsmiešana un bakstīšana ar pirkstu. Bet es neesmu droša, cik psiholoģiski veselīgs kāds no jums būtu manā vietā pēc pusotra gada konstantas pazemošanas."

Citā tvītā Dārta atzina, ka "viņas sirdsapziņa ir tīra". "Jūs vienkārši nestādāties priekšā, kāda līmeņa emocionāls varmāka viņš ir. Šis bija pēdējais salmiņš," atklāja aktrise.

Kā zināms, runas par Danevičas un Kaimiņa attiecībām uzplauka 2020. gada sākumā. Sākotnēji Daneviča apgalvoja, ka ar Kaimiņu tikusies, lai pārrunātu viņas plānus doties politikā, taču drīz vien pēc tam abi sāka dalīties ar kopīgiem foto, vairs neslēpjot romantiskās jūtas vienam pret otru.

2021. gada martā nāca pasaulē abu pirmdzimtais Kaupo Kaimiņš.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu