Soctīklos izplatoties paziņojums, kurā "brīnumpulverīšu" tirgotājiem ieteikts klusēt par karu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā daudzus māc jautājums, kāda ir Krievijā bāzētās tīkla mārketinga kompānijas "NL International" nostāja šajā sakarā, ņemot vērā faktu, ka ar uzņēmuma produktu izplatīšanu Latvijā nodarbojas vairākas sabiedrībā zināmas dāmas. 

Kā zināms, biznesā iesaistījusies influencere Katrīne Sauliete, kā arī šova "Ģimene burkā" slavenība Agrita Bindre-Blumenaua. 

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka sociālajos tīklos izplatoties ziņa ar it kā "NL Internation" sūtītu paziņojumu biznesā iesaistītajiem.

Tajā tiekot "stingri lūgts izņemt uzņēmuma nosaukumu un tā produktus no jau publicētajiem ierakstiem, kas veltīti pasaulslavenajai katastrofai", kā arī aicināti neizmantot kompānijas vārdu ierakstos, kas nav saistīti ar tās popularizēšanu.

"Jebkura NL apzināta pieminēšana jūsu iniciatīvās var nodarīt neatgriezeniskus zaudējumus uzņēmumam līdz pat NL darbības apturēšanai visā pasaulē. Darbībās var identificēt noziedzīga nodarījuma pazīmes, par kurām valsts varas iestādes brīdināja visus uzņēmumus, kas atrodas Krievijas Federācijas teritorijā," pausts paziņojumā, kas jau sācis klejot sociālajos tīklos un ko publicējis arī žurnāls "Privātā Dzīve".

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" paskaidro Agrita:

"Tas nav mums, latviešiem, sūtīts dokuments.

Uz latviešiem, tāpat kā uz citās Eiropas valstīs dzīvojošajiem, tas neattiecas. Krievijā dzīvojošie no valdības saņēmuši dokumentu, kur teikts – ja atbalstīs Ukrainu, draud cietumsods." Jāpiebilst, ka pati Agrita palīdz Ukrainas karā cietušajiem.

Līdzīgu informāciju iepriekš pauda arī Katrīne Sauliete. Viņa atklāja, ka ir sazinājusies ar savas kompānijas līderiem.

"Tie, kas man raksta, ka man ir jārunā ar krievu līderiem un man ir jāsaka viņiem, ka ir jāatver acis krieviem, - es runāju. Es runāju, un es varu pateikt, ko es uzzināju. Kāpēc visi klusē? Kāpēc kompānija klusē? Citiem liekas, ka viņi [krievi] neko nesaprot, - viņi saprot. Daudzi nesaprot, ir televīzijas nozombēti, bet ļoti daudzi saprot. Viņiem ir oficiāls paziņojums - katram, kurš kaut vienu centu pārskaitīs uz Ukrainu, katram, kurš izteiks vēlmi palīdzēt, kurš ieminēsies vispār par to, ka vajag palīdzēt Ukrainai, kurš kaut vai drēbes gabalu aiznesīs kādam ukrainim, viņam draud 20 gadu cietumsods. Tieši tāpēc viņi sēž un klusē.

Krievu tauta ir iebiedēta.

Jā, gļēvi. Bet viens cilvēks valda pār tautu un tauta baidās. Tāpēc turpināt man rakstīt, lai es runāju ar kolēģiem, līderiem - es jau varu, bet viņi visi ir iebiedēti," apgalvoja Sauliete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu