Kambalu pāris kārtējo reizi sastrīdas TV kameru priekšā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Realitātes seriāla "Slavenības. Bez filtra" skatītāji bijuši liecinieki kārtējam strīdam Kaspara un Olgas Kambalu ģimenē. 

Strīds noticis dažas dienas pirms Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2022" ceremonijas, kur Kaspars Kambala pasniedza balvu kategorijā "Instrumentālās vai starpžanru mūzikas albums". Olga vēlējās pavadīt vīru uz ceremoniju, taču viņai neesot bijis piemērota tērpa.

"Kāpēc es esmu dusmīga un kāpēc mani besī viss, ko Kaspars velk mugurā? Tikai tāpēc, ka man nav ko vilkt uz "Zelta mikrofonu"! Vakar mēs braucām uz veikalu nopirkt man kleitu. Beigās mēs sastrīdējāmies, mēs neko nenopirkām," strīda iemeslu raidījumā "Slavenības. Bez filtra" skaidro Olga. Dusmās viņa pateikusi, ka nepievienosies vīram, tikai aizvedīs viņu un nedaudz pafilmēs aizkulises. Sievieti vēl vairāk sadusmojis tas, ka Kaspars šādam plānam esot piekritis.  

"Viņš nemāk uzvesties! Es gribu, lai vīrietis paskraida man pakaļ, nevis es viņam. Es gribu, lai viņš padomā. Viņš šodien visu dienu varēja pateikt - braucam, beidzot nopirksim to kleitu! Kleita maksā 20 eiro, tur nav runa par naudu! Es gribu, lai viņš velta man laiku. Bet viņam kronis tik liels izaudzis, es viņu tā esmu izlutinājusi!" saka Olga, piebilstot, ka viņas vīrs esot cilvēks, kurš nepiekāpjas, un arī viņa nebūs tā, kura skries kādam pakaļ. 

Kaspara versija par strīda iemeslu gan atšķiras, sakot, ka sievietēm esot "gēns", ka atradīs jebko, par ko dusmoties. 

"Es visu laiku gaidīju, ka Kaspars man skries pakaļ," neslēpa Olga, kura gaidīja no Kaspara interesi par iepirkšanos un ka viņš piedāvās viņai apģērba opcijas svinīgajam pasākumam. "Un viņš neko tādu nejautāja, neprasīja!"

Viņa atklāj - lai arī abiem ir ļoti labas attiecības, viņi var ilgi strīdēties, un neviens nepiekāpsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu