Jau šonedēļ Andrejsalā uzstāsies ukraiņu skatuves dīva Svetlana Loboda

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

Ar iespaidīgu koncertšovu un ar vienīgo koncertu Rīgā šo svētdien, 14. augustā, "Wondersalā" uzstāsies populārā ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, ar šo koncertu atklājot savu pasaules koncerttūri.

Jaunajā iespaidīgajā koncertšovā, kas veidots ciešā sadarbībā ar Latvijas skatuves māksliniekiem un pašmāju koncertu industrijas profesionāļiem, Loboda prezentēs savu jauno šova programmu, izpildot gan populārus un visiem zināmus singlus, gan arī savas jaunākās dziesmas. Kā īpašs pārsteigums ir gaidāms efektīgs gaismas šovs ar jaunākās paaudzes “Ayron Cobra” starmešiem, kas šī šova laikā piedzīvos savu pirmizrādi Baltijas valstīs.

Loboda gaidīs klausītājus "Wondersalā" 14. augustā pulksten 20.00 (ieeja no 18.00), bet koncerta noskaņu viņa izteic īsi un izjusti:

“Es dziedāšu, jo mūzika dziedina. Bet galvenais būs tas, ka uz mirkli mēs izlauzīsimies no realitātes un ienirsim pasaulē, kurā esam tikai tu un es.”

Puse no koncertā iegūtajiem līdzekļiem tiks ziedoti Lobodas dzimtās pilsētas Irpeņas atbalstam, savukārt Ukrainas pilsoņiem koncerta apmeklējums būs ar 50% atlaidi, pērkot biļetes pie ieejas un uzrādot pilsonību apliecinošu dokumentu. Iepriekšpārdošanā biļetes iespējams iegādāties “Biļešu serviss” platformā un kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu