Radio dīdžejs Egons Reiters atklāti par kāzu plānošanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Egons Reiters
Egons Reiters Foto: Edijs Pālens/LETA

Bija daži, kas zināja par kāzām, citādi viņi nebūtu atbraukuši, bet, piemēram, Egona brālis nav nojautis līdz pēdējam brīdim, Egons Reiters pavēstīja intervijā žurnālam "Mans Mazais".

Radio balss un TV personība Egons Reiters ar sievu Zani ir kopā jau 11 gadus un ir vecāki diviem bērniem: meitai Elīzei (8 gadi) un dēliņam Metjū Kristianam (2 gadi). Viņi šajā vasarā draugiem un radiem sarīkoja pārsteiguma kāzas.

Šķiet, ka viņiem viss padodas viegli un plūstoši, lai gan, protams, neiztikt arī bez ikdienišķām grūtībām. Kas viņiem palīdz tās pārvarēt? Pozitīva attieksme un laba deva humora.

Pastāstiet par savām slepenajām kāzām! Kā izlēmāt, ka vēlaties draugiem un radiem sagādāt šādu pārsteigumu? Un kāpēc tieši tagad, pēc 11 gadu kopā būšanas?

EGONS: Bijām domājuši, ka kaut kad jau vajadzētu apprecēties… Bet tas kaut kad visu laiku tika atlikts. Pasaules sajukšanas notikumi to visu pasteidzināja.

ZANE: Mans tētis pavasarī saslima ar kovidu un nokļuva slimnīcā… Un tad bija sajūta, ka mēs to precēšanos varam vilkt garumā nezin cik, bet gribas, lai arī vecāki ir kopā ar mums šajā dienā.

Bijām runājuši, ka vēlamies kāzas vasarā. Uzaicinājām draugus un radus uz Līgo svētkiem, bet viņus gaidīja pārsteigums – kāzu ceremonija jūras krastā.

Protams, bija daži, kas zināja par kāzām, citādi viņi nebūtu atbraukuši, bet, piemēram, Egona brālis nenojauta līdz pēdējam brīdim.

Man patīk pārsteigumi un gribējās, lai viesiem ir īpašas emocijas, nevis viņi jau iepriekš zinātu, ka šodien ir jābrauc uz kāzām.

Ko tad dāvinās? Kas jāvelk mugurā? Tad uzreiz ir citi uzstādījumi. Gribēju palauzt ierastos rāmīšus - ka šādi arī var svinēt kāzas. Ne vienmēr vajag ielūgumus ar zelta maliņu.

Vairāk lasi jaunākajā žurnāla "Mans Mazais" numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu